Last news in Fakti

25 Юли, 2022 13:23 1 051 3

ЦСКА припомни за инициативата „Армейски следобед“

  • цска-
  • футбол-
  • инициатива-
  • армейски следобед

"Червените" поканиха феновете на следващото подобно мероприятие – в четвъртък, в квалификационните кръгове на Лигата на конференциите срещу Македония Гьорче Петров

ЦСКА припомни за инициативата „Армейски следобед“  - 1
Снимка: БГНЕС

От ръководството на ЦСКА публикуваха клип, с който си припомниха началото на инициативата „Армейски следобед“ срещу Арда.

Нещо повече, „червените“ поканиха феновете на следващото подобно мероприятие – в четвъртък, в квалификационните кръгове на Лигата на конференциите срещу Македония Гьорче Петров.

Ето какво написаха от ЦСКА:

❤️С усмивка си спомняме за изминалия Армейски следобед, в който видяхме толкова много щастливи детски лица.
😊С още по-голяма усмивка се подготвяме за следващото събитие, в което ще сме заедно. Каним ви на 28.07. от 17:00 ч. на стадион „Българска армия” за следващото издание на Армейския ни следобед, след който да подкрепим отбора в мача срещу Македония ГП.
👨‍👩‍👧‍👦 А за днешния двубой срещу “Черно море” сме подготвили специални игри и изненади за най-малките ни фенове, които ще се проведат в детския сектор по време на срещата. Очакваме ви!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дотам ли паднаха

    0 3 Отговор
    великите ловешки армейци да канят деца на мачовете си,някога нямаше черниИИИлки а имаше футболисти които не молеха а биеха и затова имаше публика на стадионите,същото важи и за сините които поне се опитват да си докарат публика без молби,затова само БОТЕВ ВРАЦА
  • 3 ЦСКА

    1 0 Отговор
    Само един въпрос:
    защо организираната агитка на ЦСКА рязко спряха протеста срещу корумпираното БФС? И рязко тръгнаха срещу клуба си? ИНАЧЕ СА ПРАВИ за едно, ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ПОЛОВИН ГОДИНА МАЧОВЕТЕ НА ЦСКА СА НЕПРИЯТНИ ЗА ГЛЕДАНЕ. НЯМА ПОЛОЖЕНИЯ, НЯМА АТАКИ, няма аргесия, няма качество и съответно публиката се отдръпва...
    Трябва да се намерят отлични футболисти и отбора да заиграе атакуващо!