Last news in Fakti

26 Юли, 2022 13:40 1 030 4

ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за подписа на Линдсет

  • цска-
  • футбол-
  • джонатан линдсет

Според "Filbertway" редица местни тимове трябва да съжаляват, че са изпуснали 26-годишния халф

 ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за подписа на Линдсет - 1

ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за подписа на Джонатан Линдсет, съобщава английският "Filbertway". Според изданието редица местни тимове трябва да съжаляват, че са изпуснали 26-годишния халф.

"Джонатан Линдсет, определян за най-добрия играч в норвежката Елитесериен, премина от Сарпсборг 08 в софийския ЦСКА. Това е играч, който разцъфна късно за елитен футбол. Играеше в ниските нива в Норвегия, носейки екипа на Мьондален за няколко сезона, а след това Одд странно му позволи да напусне след 6 гола в пет мача.

Представянето му в Сарпсборг беше забелязано в Европа и докато другите се чудеха как да действат и проспаха ситуацията, ЦСКА ги изпревари. Въобще е чудно как в Англия изтървахме такъв играч.

Линдсет е работлив халф, който има усет за извеждащи подавания и вкарването на голове. За Сарпсборг 08 има 18 гола в 101 мача. Със сигурност ще следим неговото развитие, тъй като няма да е изненада, ако той скоро получи и първата си покана за националния отбор на Норвегия", гласи статията на "Filbertway".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    3 5 Отговор
    Дрън-дрън.
  • 2 Внос / Износ

    7 1 Отговор
    Браво на ЦСКА! Чакаме те с нетърпение! Имаме нужда от работни и силни коне. Скандинавската школа ще ни помогне срещу бразилците със свободен трансфер.
  • 3 От к'ъв зор

    1 2 Отговор
    Тоя идва, за да играе в евротурнирите, за да го извикат национал и да си уреди трансфер. Не го интересува друго.
  • 4 Един от многото

    2 2 Отговор
    Малей, туй Барса,Реал,Юве ще се изядат,че са го отървали.