29 Юли, 2022 14:28 2 383 2

ПАОК си хареса футболисти на Левски

  • футбол-
  • левски-
  • хосе кордоба-
  • уелтон-
  • паок

Всъщност „двуглавите орли“ са „хвърлили око“ на някои играчи още след първия сблъсък на „Герена“ преди 8 дни, загубен с 0:2

ПАОК си хареса футболисти на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцкият ПАОК, който бе елиминиран от Левски във II-ия предварителен кръг на Лигата на конференциите си е харесал поне двама футболисти на „сините“. Всъщност „двуглавите орли“ са „хвърлили око“ на някои играчи още след първия сблъсък на „Герена“ преди 8 дни, загубен с 0:2.

Информацията идва от гръцки журналисти, които са близки до ръководството на солунския гранд. Гърците не са пришпорили офертата си към родния клуб от уважение към реванша на „Тумба“. В Солун все пак са и наясно, че в Левски има финансови проблеми.

Според източника „черно-белите“ са харесали панамския защитник Хосе Кордоба, както и Уелтон. Интересът към Кордоба е обясним,защото на същия пост в момента титуляр за гърците е бившият играч на Левски Янис Каргас, който бе най-слабият на терена и в двата двубоя.

Бразилецът Уелтон пък играе на отсрещния фланг спрямо звездата Андрия Живкович и би бил чудесно решение в атака заради скоростта и страхотната си техника.

Още преди битките с ПАОК треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че на този етап не мисли да се разделя с играчи, но силна оферта би изкушила ръководството заради финансовите проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те се познават

    6 0 Отговор
    Мъри и президента на ПАОК! И двамата говорят руски, обаче Саввидис е като един български президент на клуб които играят с бял екип, играе много тъмно тото, така че незнам дали ще се навият!
  • 2 Tърновец

    6 3 Отговор
    Хосе Кордоба беше титуляр в Етър и то когато се готвеха да се върнат в А група Лефски ни го взе за 50000 евра