Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 17:00 2 591 1

Меси и Бензема не смятат Белингам за №1 сред младите

  • джуд белингам-
  • лионел меси-
  • карим бензема-
  • футбол-
  • златната топка

Двама носители на “Златната топка” не са го посочили като №1 в своите анкетни листи

Меси и Бензема не смятат Белингам за №1 сред младите - 1

Джуд Белингам спечели по категоричен начин трофея “Копа” за най-добър млад футболист до 21 години за миналия сезон 2022/23 г. в анкетата на “Франс Футбол”.

Оказва се обаче, че последните двама носители на “Златната топка” не са го посочили като №1 в своите анкетни листи.

Лионел Меси, който триумфира сега, е избрал Джамал Мусиала (Байерн) като най-добър, следван от Педри (Барселона) и Белингам (Реал Мадрид). Бензема също е наредил Белингам на трета позиция, а пред него е поставил бившия си съотборник на “Бернабеу” Едуардо Камавинга като №1 и Педри като втори.

В гласуването участват носители на “Златната топка”. Важно е да се отбележи, че всеки е направил вота си още през август - т.е. изявите на Белингам за Реал Мадрид тази есен не са взети под внимание. Зад него в крайното класиране се нареждат Мусиала и Педри.

Английският национал е първи в анкетните листи на Зидан, Матеус, Ривалдо, Замер, Недвед, Гулит, Роналдиньо, Модрич, Роналдо, Фиго, Ван Бастен, Блохин, Шевченко, Канаваро и Кака. Освен от Меси и Бензема, Мусиала е предпочетен като №1 още от Джани Ривера, Карл-Хайнц Румениге, Папен и Бекенбауер.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Австрия

    0 1 Отговор
    Никога повече бял човек няма да вземе “Златната топка”,освен недоказани черно—бели мелези .