Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 21:00 1 044 0

От Реал Мадрид отрекоха: Не водим преговори с Мбапе!

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • реал мадрид

Мбапе е в последната година от договора си с парижани

От Реал Мадрид отрекоха: Не водим преговори с Мбапе! - 1

Четиринадесеткратният шампион на Европа Реал Мадрид излезе с официална позиция относно информациите в испанските и френските медии, че води преговори с нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе.

От Реал определиха тези новини като неверни и добавиха, че не са водили разговори с френския национал.

"Във връзка с информациите в медиите за преговори между играча Килиан Мбапе и нашия клуб, Реал Мадрид заявява, че тези информации са категорично неверни. Преговори не са водени с играча, който е собственост на ПСЖ", заявиха от "кралския клуб".

Мбапе е в последната година от договора си с парижани. През последните години нападателят постоянно е свързван с трансфер на "Сантяго Бернабеу", а самият той нееднократно е споменавал в интервюта, че иска да играе за "белите".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА