Last news in Fakti

25 Април, 2019 17:30, обновена 25 Април, 2019 17:30 15 186 33

Урумов: Имаше план ГЕРБ, ДПС, ВОЛЯ и лобито на Станишев да приемат Конвенцията

  • александър урумов-
  • евроизбори
Урумов: Имаше план ГЕРБ, ДПС, ВОЛЯ и лобито на Станишев да приемат Конвенцията - 1
Александър Урумов

Не е лесно да вземеш решението да влезеш в кампания за избори. Но всеки трябва да носи своята отговорност с достойнство и да не бяга от нея. Не може да водиш лична кампания от една година, лична кауза - каквото беше борбата срещу Истанбулската конвенция (ИК) и когато дойде време да се решава кои ще бъдат представители на България в Европейския парламент (ЕП), да дезертираш от тази битка. Това заяви в студиото на ФАКТИ кандидатът за евродепутатът от ВМРО Александър Урумов.

"Истанбулската конвенция е удар по всичко, върху което е изградена България. Този коварен замисъл не трябваше изобщо да се обсъжда, а да бъде приет в чест на Българското европредседателство още януари мин. г. Защо съм в листата на ВМРО? - те от самото начало се обявиха против ИК и против Пакта за миграция", каза Урумов.

"Стремежът на крайнолевите, които имат много високи позиции в Европа, без съмнение, ще се опитат отново да прокарат ИК под една или друга форма. Така, че една от каузите, зад които ще застана, ако получа доверието на българското общество, е борбата срещу всичко, което ИК символизира. Имаше министри, които не я бяха прочели, да не говорим за депутати.

Относно подигравките за "Теория на конспирацията", не беше теория, а беше практика на конспирацията. Ако не беше застанал срещу ИК лично вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов на заседанието на МС на 3.01.2018 г., тя щеше да бъде приета още тогава. Аз самият съм бил подлаган на огромен натиск - обаждания от членове на правителството да престана със съпротивата, която оказвам, защото според тях, аз съм бил причината да започне всичко.

Знаете ли какъв беше планът, след като вицепремиерът и ВМРО каза, че няма да подкрепят ИК, планът беше да убедят част от БСП - лобито на Сергей Станишев, да гласуват за ИК, заедно с ГЕРБ, цялото ДПС, ВОЛЯ, да се позволи т. нар. "гласуване по съвест" и да може да бъде демонстрирано пред господарите им и пред Сорос как целият парламент се подчинява на тази воля.

Откровено, аз чувствам една невидима заплаха и ако ние не си свършим работата сега на тези избори, ще се сърдим само на себе си, защото вълците в овчи кожи, които застанаха в листите на ГЕРБ, БСП, ДПС, ще работят по същия начин, както досега. Ще служат на същите хора, на които досега. За съжаление, не е българският народ този, на когото служат. Ние ги избираме и 5 години те служат на чужди интереси", коментира Александър Урумов.

За последната си книга "Татко, обичай ме" той разкри, че е започнал да я пише още през 2013 г.

"Много са малко у нас книгите, които поставят в центъра бащинството, не тясно специализирано, а като лично споделяне. Така, че книгата запълва една голяма ниша, мъжете по-трудно говорим, а трябва да говорим повече на децата", сподели Александър Урумов.

Целия разговор с него гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    78 10 Отговор
    На еврейския народ служат. На еврейския.
    Прекрасна статия!

    Коментиран от #16

  • 2 К. за БХК на евреина Сорос

    57 4 Отговор
    Сорос още ли е жив?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 букова глава

    27 4 Отговор
    Ваща м ................!!!!!!!
  • 5 Bonder

    41 10 Отговор
    Смърт за всички партии!
  • 6 Създател на ИК ваш Сорос

    37 11 Отговор
    Всички леви партии в Европа служат на Сорос.

    Коментиран от #29

  • 7 Васко

    20 25 Отговор
    Листите с кандидати за евродепутати се четат като сценарий на Монти Пайтън. "Влезли Андрей Слабаков, Александър Урумов, Йончева и Контрера в барчето на Европарламента. Изхвърлили ги, щото вече бил частна собственост, един техен колега си го харесал и си го взел." От пет партии, които вероятно биха вкарали български евродепутати в ЕП, две са откровено антиевропейски. Тоест едни хора ще рутят Европата отвътре, ма срещу заплащане от Европата, разбира се. Па стани, хвърли го тоя мандат, върни ни парите и иди на море в Сочи, егати. Иначе не знам кое ми е по-смешно - консерваторите като Шквартек, които подкрепиха Каракачанов, влизайки в листата му, или бесепарите, които викат "Европо, ти блуднице вавилонска, върви си от земите ни!" О, пардон, това май го викаха Джамбазките. Между другото националистите, дето се борят срещу бежанците, са с листи с бежанци в тях :D И в бесепето е много мултикулти - все руско-кубинско-българска любов. Сега ще издигат стена по границата и ще отделят България от гейската Европа. И ще си пушат. Това са все хора, които в живота си не са работили нищо освен член на партия. Някои са и многочленки - в повечко партии са били. И приятели на партии. И въобще... близичко до кацата, знаят как е.
  • 8 Давид

    40 9 Отговор
    Проблема са евреите - ционисти в България . Те създават огнище и партии като тази и останалите пречат на народа да се обедини и така подпомагат тези структури . Неслучайно е казано : Съидинението прави силата .

    Коментиран от #31

  • 9 Lonecheer

    62 8 Отговор
    Пипнете ли децата ни ще умрете ! Ще има трупове.

    Коментиран от #19

  • 10 Педераси

    19 4 Отговор
    От всички страни обединявайте се
  • 11 Иванов

    43 13 Отговор
    Цял народ се изправи срещу ИК, затова гейберските калинки дадоха на задна,. а, че някой се опитва да яхне недоволството като лична кауза за просперитет е нещо нормално за балканския мангалитет.)
  • 12 ха ха

    34 21 Отговор
    ВМРО с поредните популистки глупости. Всеки приказва преди избори с оная си работа
  • 13 истината

    23 14 Отговор
    И този плюе по Европа,ама гледа да отиде в Брюксел.Сигурно за едната чест?Или лапаницата е голяма?
  • 14 14 до ционистите-празнодумци

    18 29 Отговор
    Само не разбирам, какво са ви виновни евреите, че ги демонизирате, оправдавайки собствените си неуспехи и некадърност. АЛОООУУУ, годината е 2019, не 1933.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Додо

    32 2 Отговор
    Такива стратегии за детето ще ви дам ,че няма да остане дървета където да ви бесим мамите ви недодялани идиоти.
  • 18 Кумчо Вълчо

    9 15 Отговор
    Александър Урумов - директор на Информационния център на МО, известен и като агент Абел след разкритие на Комисията по досиетата.
    Без коментар.
  • 19 Другия с коня

    1 8 Отговор

    До коментар #9 от "Lonecheer":

    Като стане на 16 и ти тресне вратата Отвън ще ти идва сам да се направиш Труп....И пак Управляващите Държавата ще са ти виновни....

    Коментиран от #25

  • 20 Centurion

    5 4 Отговор
    Е тогава този Украински очилат плъх трябваше да бъде пребит с камъни!!!
  • 21 Давид

    12 3 Отговор
    Поредният измамник от ДС . Как да вярваме на хора , които превърнаха българските жени в проститутки тук в България и навсякъде по света , които контролират пазарите за дрога в България и имат и такива и по света . Същите промотират за политици хора без морал , убийци , крадци , педофили , психично болни , национални предатели . За каква национална стратегия говорим изобщо . Агентите на ДАНС знаят по малко езици от една проститутка с 20 годишен опит а историята им като предмет е кота нула сравнено с български тираджия с 40 годишен опит . Освен интриги , препиране на пари и фалшиви доноси срещу съвестни граждани те друго не работят . Назначават на постове - роднини - педераси , лесбийки , пияници и откачалки . Там където най малко хората се вглеждат . Данс проверява , мафията от ГДБОП ви скопява . Това е .
  • 22 Госあ

    1 6 Отговор
    Аха 😂 урумка,урумка толкова много "морал" ръси доса,да вдигаш рейтинга на вмро'то ли бе бате ? 😂 Ма крайно време е в Брюксел некъв фейс контрол да има бе. Как антиевропейци ще ходат у ЕП ? Т'ва се едно евреи у гестапо 😂

    Коментиран от #23

  • 23 п.п.

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    те ги крадат и експлоатират некви безгръбначни некадърници и от ЕС достигат по предназначение има няма 30% , те за джендърите мислят 😂
  • 24 Другия с коня В

    3 5 Отговор
    Толкова сте Ограничени,че ви промиват Мозъците както си искат вече 75години....Пола се определя от Хикс и Игрек хромозоми....на Клетъчно Ниво е.....Извън и Въпреки Възпитанието е.....Още 100 години Българския Моиссей да ви води.....Обетованата Земя ще ви е Мираж.....Хайде Информирайте се малко с Чичко Гугъл и Преглътнете Истината ,дори и да Боли...
  • 25 Lonecheer

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Другия с коня":

    За мен не мисли, мога да се грижа добре за близките ми а й не съм сам.
  • 26 азСЬМ

    6 1 Отговор
    не им дадоха достатьчно кинти,не истанбулска а анадолска конвенция ще приемат.жал ми е за младите......!!!!!!!
  • 27 Пижо без Пенда

    6 2 Отговор
    Моля, когато говорите против еврейският народ, да имате предвид, че самият Исус, в човешката си част е евреин. Майка му, която го е подила и цаща му, който се е грижил за него са евреи. Че апостолите и първите му последователи са евреи. Като се каже Хитлер, не се разбира и целокупният германски народ.
  • 28 Челмето.

    0 2 Отговор
    Юнаците пак са турили калпаците.Тикви
  • 29 анализатор

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Създател на ИК ваш Сорос":

    Много погрешно се разбира лявото и това грешно тълкувание се насажда от медиите, враждебни на социализма и социал-демокрацията. Те са левите и те не служат но Сорос. На него служат либералните партии и част от десните, които не са консерватори. Изобщо в последните 20-30 г. особено у нас има тотално объркване на понятията ляво и дясно. Давам пример за илюстрация на твърденията ми. Всеки ще се съгласи, че у нас БСП е лява партия, а ГЕРБ е дясна (не че е толкова дясна, но те се смятат за такава). Кой отхвърли категорично Ист. конвенция освен ОП? Това беше БСП. А кой я предложи за приемане? ГЕРБ. Какво излиза? Не левите, а десните са слуги на Сорос. Пака че по внимателно с употребата на понятията ляво и дясно.
  • 30 Джин

    0 5 Отговор
    Тоя лъже като дрът циганин.
  • 31 КАРЛ МАРКС кои са ТЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Давид":

    Абсолютно е вярно , мошето управява почти всичко.
    Още от карл маркс и фридрий енгелс е подета това нещо, замислете се малко.
  • 32 Николай

    1 1 Отговор
    Знаете ли,като ви чета коментарите се плаша.Урумов е против джендарите и тем подобни демонични течения.
    Когато настъпиш змия тя хапе най силно.Вие сте тези.
  • 33 СТАЛИН

    0 1 Отговор
    КОЙТО САМО И ДА СЕ ОПИТА ДА ПРИЗНАЕ И.К. СИ ПРОВАЛЯ БЪДЕЩЕТО.