Last news in Fakti

15 Юли, 2016 09:00 2 213 3

Медведев: Терористите разбират само от сила

  • ница-
  • русия-
  • дмитрий медведев

При нападението в Ница загинаха най-малко 80 души, а други 100 са ранени

Медведев: Терористите разбират само от сила - 1
Снимка: АП/БТА

Терористите разбират само от сила. Това заяви руският премиер Дмитрий Медведев в коментара си за атентата в Ница. Той говори на открита в столицата на Монголия Среща Азия – Европа (АСЕМ).

Дмитрий Медведев не пропусна да изкаже своите дълбоки съболезнования на ранените и роднините на убитите. Срещата на върха в Улан Батор започна с минута мълчание в памет на жертвите от Ница.

Спред Медведев, тероризмът няма граници и е основно предизвикателство както Европа, така и за Азия.

В момента имаме за съжаление 80 загинали, сред тях са и деца, сред които и туристи. Медиите съобщават, че сред жертвите има граждани на Европейския съюз и на Русия. Това е най-тъжното събитие. Ние сме длъжни заедно да търсим общите отговори, да проявим солидарност, да направим всичко, което зависи от нас, за да се борим с тероризма. Освен това терористите и техните спонсори разбират само от сила и ние сме длъжни да я използваме“, заяви Дмитрий Медведев.

При нападението в Ница загинаха най-малко 80 души, а други 100 са ранени. Властите съобщават, че 18 от ранените са в критично състояние.

Отговорност за атентата пое Ислямска държава.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 техните спонсори

    1 1 Отговор
    Освен това терористите и техните спонсори разбират само от сила и ние сме длъжни да я използваме“, заяви Дмитрий Медведев. - Трябва да се отреже на змията главата...

    Коментиран от #3

  • 2 Косматия

    1 0 Отговор
    Нека поголовното бесене на араби започне сега!
  • 3 antimediator

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "техните спонсори":

    ТИ, НА ТАЗИ НОМЕНКЛАТУРНА ЛИ ВЯРВАШ?!!!
    Не ти прилича на мишок.
    Той нямо абсолютно никакво собствено мнение.