26 Май, 2019 18:50 1 485 1

Павлопулос: Да покажем колко съвестни европейци сме

  • избори-
  • европейски парламент-
  • гърция-
  • президент-
  • павлопулос
Павлопулос: Да покажем колко съвестни европейци сме - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Изборите за Европейски парламент са шанс за гърците да покажат, че са „съвестни европейци” и че подкрепят глобалната роля на Европейския съюз. „Във време, когато силите на популизма и расизма открито и директно атакуват европейската конструкция и се опитват да я сринат, във време, когато други народи, на които не им се е налагало да правят саможертви, дезертират от европейски кораб и доказват, че са пътували на него под флага на удобството, това е времето, когато ние, гърците, трябва да докажем колко съвестни европейци сме", каза президента на южната ни съседка Прокопис Павлопулос.

Гръцкият народ трябва да покаже, че е решен да допринесе за обединението на Стария континент, така че Европа да играе ролята, която ѝ е отредена, допълни президента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    4 0 Отговор
    От това да чакаш поредният заем от Германия, по-европейско няма.
Новини по държави: