6 Юли, 2019 12:42 34 384 104

Руски супер танк впечатли света (ВИДЕО)

  • курганец-25-
  • танк-
  • армата-
  • т-14

Сухопътните сили на Москва залагат на „Армата“, но засега това изисква значителни производствени разходи

Руски супер танк впечатли света (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия бе домакин на Международния военно-технически форум "Армия 2019", на който присъстваха над 1,5 милиона посетители и 65 чуждестранни делегации.

Наблюдателят на The National Interest Марк Епископос нарече събитието „каталог на живите“ продукти на военния пазар, които руската страна възнамерява да изнася.

Отбелязва се, че "Уралвагонзавод" е представил подобрена версия на тежката бойна машина на пехотата Т-15. Посетителите са имали възможност да видят и унифицираната бойна платформа "Бумеранг" и платформата "Курганец-25". И трите са базирани на универсалната бойна платформа „Армата“, която ще стане основа за следващото поколение руски бронирани превозни средства.

Авторът отбелязва, че един от най-очакваните експонати е бил танкът Т-14. Моделът е дълъг 10,8 м, широк 3,9 м и висок 3,3 м. На изложението място намери и руският зенитен ракетен комплекс със среден обсег ново поколение С-350 „Витяз“, чиито изпитания приключиха през април тази година. Той трябва да се превърне във водещ комплекс за противоракетна отбрана със среден обсег.

В статията се отбелязва, че форумът потвърждава, че руските сухопътни сили „залагат“ на „Армата“, но засега това изисква значителни производствени разходи, които могат да бъдат преодолени в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано

    59 160 Отговор
    поне този,ако случайно угасне на някой парад,навреме да запали.
  • 2 СссереМ

    51 160 Отговор
    И тия ще ги влачат по червения площад,а че най-вероятно е покажат някой картонен макет по мосфилм и децата го знаят.

    Коментиран от #55, #71, #93

  • 3 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    44 178 Отговор
    РУСНАЦИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА С ОРЪЖИЯ А НЕ ЧРЕЗ ЛЮБОВ И ВЯРА В БУДИЗМА.НИЕ СМЕ МИЛИОНИ БУДИСТИ И СМЕ СВЕТЛИНАТА НА СВЕТА КОЙТО Е ПОТЪНАЛ В МРАК И РУСОФРЕНИЯ.БУДИЗМА Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ И НИЕ СМЕ РОДА С ТЮРКМЕНИТЕ,ОГУЗИТЕ,ДРАВИДИ,СИАНХУК,БЪЛГАРИ,КАМБОДЖАНЦИ ВСИЧКИТЕ СМЕ ОТ ЕДНА И СЪЩТА ЕТНОГРУПА

    Коментиран от #9, #11, #23, #29

  • 4 3.Украина

    65 15 Отговор
    Дулото е идеално за Борислав Попов може да го тестват.След това му чакаме коментара с нетърпение.
  • 5 outlander

    45 111 Отговор
    Това е чугуненото копие на картонения боклук, който теглиха на буксир и се запали от търкането в паважа. ХЯХЯХЯ!!!
  • 6 Хрониките на Евразия

    40 107 Отговор
    При толкова много руски оръжия , след като изритат Путин от Кремъл , или го изнесат с краката напред , миряните от сектата " Свидетелите на ракетите на Путин " , още 20 години ще се чудят къде му са оръжията 😂

    Коментиран от #44

  • 7 Хасан

    65 29 Отговор
    Ние турците ще закупим и от тях.

    Коментиран от #17

  • 8 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    10 73 Отговор
    НИЕ БУДИСТИТЕ СМЕ НАЙ НАПРЕДНИАВИТЕ НА НАС ОРЪЖИЯ НЕ НИ ТРЯБВАТ,НИЕ СИ ИМАМЕ МОЩИ ПСИ ЕНЕРГИЧНИ ОРЪЖИЯ НАСОЧВАНИ С УМА МОЖЕМ ДА РАЗМАЖЕМ СЕКАКВА АРМИЯ И ЗАТОВА КАМПУЧИЯ Е МОЩТНА ДЪРЖАВА И ТУК ВСИЧКИ СМЕ БУДИСТИ ДО ЕДИН
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост шофер

    65 18 Отговор
    А случайно ние и макет не сме направили.
    От две години за самолети се говори а си караме руска техника.
  • 11 Емил

    75 3 Отговор

    До коментар #3 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    Това, че смесваш религия (Учение) и етнос, освен за липса на култура, говори и за слаби познания за Учението на Сикхатра (да не говорим за Учението на Христос). Интелектуалното ти ниво отговаря за ислямист (в краен случай юдеин). Повече чети и по-малко пиши (говори) - излагаш се!
  • 12 мехводач

    29 45 Отговор
    Ааайде пак-супер,-хипер,- мега...е добре де -ама това чудо как пали-на бутане или на теглене. Всъщност ,макар че имат много добри попадения в оръжейната промишленост ,този -супер, -мега танк се оказа един голям провал,така че да му се кефят пуберите и тия дето не са били в казарма. Истината е че след 72-ката нищо свястно не моваха да изкарат.Мен поне не ме впечатлява с нищо..ама Ернахакан сигурно и от него ще си купи,като не може да си произведе свой.Айде , да си допия бирата ,че ми изстина рибката.

    Коментиран от #97

  • 13 Японеца

    60 21 Отговор
    Няма милост за тези които нападнат Русия!
  • 14 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    4 40 Отговор
    КОЕ НЕ ОТГОВАРЯ ВЕ,НИЕ БДИСТИТЕ СМЕ СТРАШНО НАПРЕДНИЧАВИ А ТИ СИ ПОТЪНАЛ В МРАК И ТЪМНИНА И ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ЗАБЛУДЕН.ЕЙ ТУК В КАМПУЧИЯ Е СТРАХОТНО,ЖЕНИТЕ СА СТРАШНО КРАСИВИ,КРАСИВА ПРИРОДА....ТВЪРДЕ СА ДАЛЕЧ ТЕЗИ НЕЩА ОТ ТВОЯ БИТ И КУЛТУРА!
  • 15 Хрониките на Евразия

    36 24 Отговор
    И защо им са тези оръжия ?
    Но главният въпрос е - Защо умират руските офицери ?
    За Мадуро , за Асад
    за Янукович, за да пленят заложници , за да отмъстят на Грузия и даже затова , за да изгризат интернет кабелите по дъното на Океана ..

    Коментиран от #27, #101

  • 16 ОТКАЧЕН БУДИСТ

    1 33 Отговор
    НИЕ СМЕ ТООООЛКОВА НАПРЕД В ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ БАЙ ГАНЯ НЯМА ДА ГО ПРОУМЕЕ 1000 ГОДИНИ ВЕ!
    ВИЖ В БЛОГА МИ КАКВИ ИСТИНИ СЪМ НАПИСАЛ И ЩЕ ТИ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ! http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/
  • 17 мехводач

    20 20 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Ухааа...ма честито да са ви и повечко да си купите, че докато успеят мангите да си направят двигател ,за оня таралясник ( даве името му забравих )...а ти имаш ли на идея колко аскер ще е нужен ,за да си го бутат из нивите на Дахук..хахахаха ..и като не могат да го запалят, ще го оставят подарък на кюрдите....гл..пак!!!

    Коментиран от #77

  • 18 Морфей

    45 25 Отговор
    Треперете сороси от моща на Рускуя танк Армата!
  • 19 Сесесере

    24 56 Отговор
    Слава на САЩ! Насрани русофили!

    Коментиран от #20, #30

  • 20 Чъки

    32 9 Отговор

    До коментар #19 от "Сесесере":

    Какво си ми ибриченце.

    Коментиран от #24

  • 21 Истината

    26 23 Отговор
    The National Interest", е списание и сайт създадено от съветския емигрант от еврейски произход Дмиитрий Саймс /Дмитрий Константинович Симис/, по съвместителство агент на КГБ/ФСБ и наистина защитава националните интереси, но не на САЩ а на Русия. Съдържанието на материалите, които се публикуват е общо взето следното: Русия е свръхмощна ядрена държава, която може да унищожи Америка за 20 минути, затова с нея трябва да се преговаря. Грузия, Крим, Украйна, Прибалтийските страни, НАТО, Източна Европа са само разменни монети в тези преговори и САЩ трябва да ги жертват в името на добра сделка с Русия и безопасността на САЩ. Естествено подобни писания предизвикват див възторг в зомбираната вата, която смята, че "Виждате ли и в Америка мислят трезво като нас". А истината е много прозаична-" The National Interest" и създателят му Дмитрий Симис са част от хибридната война , която Русия води срещу свободния свят. Неслучайно писанията в " The National Interest" са най-често цитирани в руски и проруски сайтове. Въпросът е ДОКОГА?

    Коментиран от #74

  • 22 Поговорка

    24 17 Отговор
    Който танк вади, от танк умира - стара българска поговорка
  • 23 Аха

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "ОТКАЧЕН БУДИСТ":

    Май по си рода с циганите , че от едно и също място ви идва и религията , и малцинствената ви група.
  • 24 Сесесере

    7 20 Отговор

    До коментар #20 от "Чъки":

    Тихо бе манаф!

    Коментиран от #31, #38

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 припаднал от смях

    18 18 Отговор
    Бутикови оръжия за плашене на гарги.
  • 27 луд кашик

    24 7 Отговор

    До коментар #15 от "Хрониките на Евразия":

    Публикувано във факти.бг:
    Но главният въпрос е - Защо умират руските офицери ?...Виж сега...не се мъчи да търсиш отговора,безсмислено е. И ще ти кажа защо--Лятото на 83та-от 10 08 до 30.09 бях на учение в СССР (Украйна,до гр Николаев) съвместно с поделения на ВД и Тирасполския танков полк.Та там се сприятелих с едно войниче, Пасиков Сергей...добро момче,но...Както и да е ,приключи данданията и ден два, преди да си тръгнем разговаряме и изведнъж тоз хубавец ме пита-А сега ,като се приберете в България , с кого ще воювате? Вярвай ми, кон да ме бе ритнал ,нямаше да съм в такъв шок..Ами ,казвам му,ние не воюваме ,за сега ,най-много да ни пратят в някое село да прибираме доматите от къра и да гоним момите по нощите.Сега пък тоя ме гледа като отровен и ми казва-А аз чакам всеки момент да ме вдигнат за Афганистан, брат ми го убиха там преди 2г и аз по закон мога да не отида, но дългът ме зове...така и до сега не знам дали се е прибрал жив при майка си...та затова и досега от време навреме си задавам тоя въпрос и още не му намирам отговора.Извода си направи сам.

    Коментиран от #35, #49, #50

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 КЕРПИЧА

    11 6 Отговор

    До коментар #24 от "Сесесере":

    ОБИЧАШ МЪЖКАТА ЛЮБОВ ПАТЕНЦЕ.
  • 32 Ха Ха

    13 4 Отговор
    Тава с “слава на Фащ “ си е шизофрения , за лекарства !
    Това с “картонените “ танкове е една идея по добро !
    Виж това с Будизма направо кърти - гениално !
    А през това време се разминават в морето : едните снимат( разузнават)
    по.рани , другите ловят риба и се пекат на слънце ?
    Абе убедихте ни .....
  • 33 Готин ама не съвсем

    26 11 Отговор
    М-дааа! Сороснята на амбразурата. Трябва да се заработват денги, грешка центове. Боли ли а?? Плюете Путин, ама всичко което казва става истина! А запада освен да лъже друго не може!
  • 34 Кантемировска Танкова Бригада

    26 12 Отговор
    Танка е уникален, а сороснята в България много завистлива и негеамотна!

    Коментиран от #36

  • 35 Хрониките на Евразия

    15 20 Отговор

    До коментар #27 от "луд кашик":

    Това показва колко е увредена тази нация ..
    Само на война и когато имат врагове се чувстват живи ..
    А по онези времена , в казармата се чувстваха значими , не е като да работят в някоя фабрика , или в някой колхоз за 200 рубли , в Афганистан им плащаха повече ..
    А след като се върнат , една година поне не сваляха униформите и обикаляха по селото , окичени със значки да си разказват подвизите , с надежда някой да ги почерпи ..
    А след това целият им скапан живот преминава в алкохолни пари , освен ако не се появи някоя гореща точка , за да се почустват пак живи и значими ..

    Коментиран от #39

  • 36 мехводач

    8 10 Отговор

    До коментар #34 от "Кантемировска Танкова Бригада":

    Хахахаха...уникално празна е кофата на раменете ти...то и да се опита някой да налее нещо в нея ,пак не става,че има течове отвсякъде...пък като етолкова..уникален'' купи си един ,да си го буташ на воля по магистрала ''Хемус''

    Коментиран от #37

  • 37 Кантемировска Танкова Бригада

    14 5 Отговор

    До коментар #36 от "мехводач":

    Да ми чистиш дулото!

    Коментиран от #40

  • 38 Те манафите

    11 5 Отговор

    До коментар #24 от "Сесесере":

    знаеш ли как обичат да оправят педали, като теб.
  • 39 луд кашик

    12 2 Отговор

    До коментар #35 от "Хрониките на Евразия":

    Схванал си идеята в поста ми ..но грешиш за плащането -умираха за без пари-2р.и 40 коп. му е била заплатата в поделението,за Афганистан са му плащали малко повече .не си спомням точно ,но сумата за редник,мерач на танк не бе по-голяма от 20 -тина рубли.Все пак -жалко ,ако са го убили ,не беше лош човек, но...Доколкото си спомням бе някъде от Украйна , село Кодаки Киевска област...

    Коментиран от #43

  • 40 мехводач

    7 6 Отговор

    До коментар #37 от "Кантемировска Танкова Бригада":

    Леко пич,че като ти чета простотийте ми е ясно че ти е блокирал левия фрикцион...мухахахааа....кантемировец...

    Коментиран от #51

  • 41 Бат Кольо

    11 4 Отговор
    Путин тръгнал да плаши с Арматата,не знае ли че Негристан имат Брадлита...... лЯка,полЯка негристановци ги набутват в дупката от която са се пръкнали и логично,не може някаква пасмина като негри латиноси и всякакъв вид мелези да се праи на световен жандарм
  • 42 чичо

    9 3 Отговор
    Много точни коментари,така де,нали сме най-добрите танкостроители....

    Коментиран от #47

  • 43 Хрониките на Евразия

    9 6 Отговор

    До коментар #39 от "луд кашик":

    Не говоря за редовната армия , а за тези които отиваха по договор .
    Набираха ги по военкоматите , танкисти , сапьори , свързочници , медицински кадри , пилоти ,изкарали вече военна служба .
    Имаше и много жени.
    Сега такива воюват в Украйна и Сирия .

    Коментиран от #45

  • 44 стоян

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Хрониките на Евразия":

    До 6 ком =браво -разсмя ме тази истина =продължавай да твориш и громиш путкинофилите
  • 45 луд кашик

    16 2 Отговор

    До коментар #43 от "Хрониките на Евразия":

    В интерес на истината по време на ученията много се уважавахме с руснаците , дори се сприятелих с полковници,капитани , достъпът ни до руския лагер бе абсолютно свободен ,докато с чехи,поляци или ГДР-ейци не бе така ,в руския парк се разхождах спокойно,даже веднаж управлявах една Т-64ка,докато още на бариерата германеца свали автомата и искаше да ме арестува.Абе какво ли не ми е минало през главата, но не мога и досега да разбера войнолюбието на руснака.Да е патриотизъм -не е, това да отиваш курбан като овен с рогата напред е далече от патриотизмът,все пак брат му е бил убит и е останал сам на майка си,законът дори е бил на негова страна...не знам ,някои неща не мога да си ги обясня и досега

    Коментиран от #46

  • 46 Хрониките на Евразия

    10 3 Отговор

    До коментар #45 от "луд кашик":

    Мен пък ми дадоха 15 дена арест , че тяхната докторка идваше при мен ..
    Оказа се , че била жена на техният командир подполковник 😂
    Но , хората между себе си винаги са се разбирали и ще се разбират ..
    Престъпниците във властта няма никога да се разберат .

    Коментиран от #48

  • 47 мехводач

    11 1 Отговор

    До коментар #42 от "чичо":

    бяхме ,чиче, бяхме..не знам дали ти е известен факта,че единствения институт за лека бронетанкова техника извън границите на бившия СССР беше точно тук ,в България и имахме право и развивахме собствени системи -''Тунджа'' : ''Марица'' ,изд .''15'' си бяха точно наши разработки ,но.....

    Коментиран от #57

  • 48 луд кашик

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "Хрониките на Евразия":

    😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 луд кемаф

    15 10 Отговор

    До коментар #27 от "луд кашик":

    пич, абсолютно аналогичен пример може да дадеш и с войника Джон Х ,но с едно уточнение,че няма да гониш момите нощем като се прибереш,а заедно с българския контингент и Джон заминавате за Афганистан,разликата е,че руснаците сами си решаваха проблемите,без да ангажират своите съюзници, докато САЩ не смеят,те задължително взимат и пушечно месо съд себе си

    Коментиран от #52

  • 51 Кантемировска Танкова Бригада

    2 6 Отговор

    До коментар #40 от "мехводач":

    Леко че си спукана гума чистачо на дула!

    Коментиран от #53

  • 52 луд кашик

    11 4 Отговор

    До коментар #50 от "луд кемаф":

    Прав си да знаеш и..и за Чехия си прав, за Унгария-също, та даже и за избиването на полските офицери в Катин си прав...все сами си вършеха работата.Пък за Чечня даже не споменавам...не оправдавам крава бойс, ама и рашките не остават по-назад.

    Коментиран от #59, #61

  • 53 мехводач

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "Кантемировска Танкова Бригада":

    Като си пуснеш аниме-то с Армата сигурно изпадаш в душевен оргазъм,а ...кантемировче...И по-полека да бръмчиш, че е събота вечер, комшийте ти в комуналката може да си почиват...
  • 54 Руслан Халилов

    6 7 Отговор
    Чеченците или афганците ще го направят на Арматура 14 мм.
  • 55 Коко

    14 7 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Абе ти наистина си серсем преди да си отвориш миризливата уста прочети ТТ данните на танка бе налъм смотан ти виждал ли си червения площад на живо как ще си го виждал те такива селяни като теб по далеч от табъдъпкево не ходят
  • 56 Анатема,краваре!

    13 12 Отговор
    Да живеят Велика Русия,другаря Пурин и непобедимата руска армия,която ще го начука на СатаНАТо и на дрогиращите се краваре,пардон -рамбовци някой ден ,за да настане мир на Земята !
  • 57 Гост

    7 6 Отговор

    До коментар #47 от "мехводач":

    но? СССР умря и България и тя...сега сме след деветата дупка на кавала...а ти си мехводач колкото аз съм космонавт
  • 58 MARADON SPIRIDONU

    3 5 Отговор
    ДАНО ГЪРЦИЯ ДА КУПИ 500 ЕДИНИЦИ АРМАТАС И ДА ИЗБИЕМ ВСИЧКИТЕ МЮСОЛМАНИ В АНАТОЛИЯ . ..СМЕРТ ТУРЧОРОМ .

    РУСИЯ ТРЯБА ДА ПОДАРИ БЕЗ ПАРИ 1000 БРОЯ АРМАТИ НА ГРЪЦКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ .
  • 59 Гост

    6 8 Отговор

    До коментар #52 от "луд кашик":

    тъй де, ти и в Чехия си бил, и в Унгария...сигурно си светил в Катин кога са избивали полсите офицери...голяма си работа, шъ знайш...
  • 60 Ахасик

    9 6 Отговор
    Руснаците са болни мозъци и не могат да произведат качественатехника, обаче жените им са много лесни и е паднал много секс през живота ми с благодарение на това. Идеални са за сеамежлив човек като мен

    Коментиран от #63, #66, #104

  • 61 луд кемаф

    7 7 Отговор

    До коментар #52 от "луд кашик":

    интересни примери,без връзка помежду си,в Унгария и Чехия войските на ВД( по договор за защита и взаимопомощ) влязоха за да защитят законните правителства от опит за преврат ,в Чечня за няколко години решиха проблем,какъвто Англия има десетки години с Ирландия (ИРА) и все още остава нерешен,монетата има две страни,не го забравяй

    Коментиран от #86

  • 62 Влад

    4 9 Отговор
    Слава России!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 6565

    3 3 Отговор
    Повечето от видеото е с Т-90, който е и с доста по добър силует от Т-14
  • 65 Влад

    6 7 Отговор
    Россия вперед ! Слава Отечества!
  • 66 Аха

    4 6 Отговор

    До коментар #60 от "Ахасик":

    Виж някоя украйнка ,има вариант да си легне с теб , от жал и съчувствие , до като рускиня може само да ти избие зъбите.

    Коментиран от #87

  • 67 Луд

    4 0 Отговор
    Спокоен съм, има по луди и от мен
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Slon

    7 0 Отговор
    Наблюдателят на The National Interest Марк Епископос нарече събитието „каталог на живите“ продукти на военния пазар, които руската страна възнамерява да изнася. за мераклии да внасят нито дума,вероятно поради липса на такива,
  • 70 Къш от тук

    6 0 Отговор
    Бе религиозен..! Уш будист пък седнал да драска за танкове....! Я си заставай пак в поза лотус в ъгъла и не знай много..!
  • 71 Тъпото ми то..

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Абе за 1 си прав. И децата вече те научиха че нямаш връзка с главния мозък..!
  • 72 Баща ти с дамаджаните

    7 2 Отговор
    След, още пет години ще ядете супер танкове и "супер оръжия", балашикмурници... Чешите си клавиатурите и остатъчните части от мозъците... по-прост народ, съществуващ на тази планета, след вас идиоти, няма и да има....
  • 73 Тъпото ми то..

    10 9 Отговор

    До коментар #68 от "Русия е кочина":

    А,ето го и другия лунатик...а може и да си същия алкохолик. Я като толкова се пъчеш че си гледал някакво си клипче,кажи като брой какво е съотношението на бронетанковите сили на Русия / Сащ,а..? Сложно ли ти е въпросчето,да ти набия ли пак отговора в малката кратунка..? Точно 4към 1 е...! И от тях 2/3-ти са Т-90,Т-80,и останалите Т-72. Така че Т-14 Армата,е модел който дори и в сегашното си ниво на разработка е ненужен при евентуални бойни действия. Защото и без него превъзходството на руснаците е 3 пъти по-голямо. Пак си спал,май като си драскал..!

    Коментиран от #78, #79, #80, #88

  • 74 Николай

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "Истината":

    Ставаш банален вече с тия помий..! Тоя копи-пейст дето го пускаш в всяка тема не разбираш ли че те прави смешен..? Бе как един път не написа нещо сам,а...или не можеш..? Дааа..трудно е да си глупавичък,нали...?
  • 75 Бай Яни

    10 4 Отговор
    Интересна статия, но🤔защо всичко им е супер, хипер и миндер 😁😁😁😁на Руснаците. Нещо нормално работещо имат ли. Като чете човек тези статии си вади изводи, тези междугалактическа война ли ще водят. Хората се стремят нормален живот да водят а тези само за войни мислят. Сами ще се за трият от алчност.
  • 76 Бай Яни

    6 1 Отговор
    Само да ви питам, гледам че слидите всички статии. Какво стана с лазерния танк когото разработваха от лани Ръсите. Тръгна ли вече из степите.
  • 77 Бако

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "мехводач":

    А ти замислял ли си се ние кога ще имаме нещо такова или половин комплекс С 400 колко сме жалки само .... Присмиваме се плуем но от нас нищо не става слаб народ слаба държава това е грозната истина !!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Жоро

    4 5 Отговор

    До коментар #73 от "Тъпото ми то..":

    Абе палячо...Съотношението не е 4/1 в полза на мурзилките,а малко над 2/1...Повечето от които самоварите Т-72 и Т-80,таралясниците Т-90 са една малка част!!Да не говорим че цялата им купчина танкова скрап няма и теоретични шансове за успех срещу Ейбрамс.Историята го е показала,няма нито един унищожен Ейбрамс от тези жалки подобия на танк,Ейбрамс само че е оппаскал бая от тях....Руските пердета,нито танк,самолет или ракета могат да произведат...Секретната им подводница преди дни се подпали,14 моряци умряха!!..А тоя МАКЕТ Армата жалки чак ставате..
  • 80 Жоро

    5 4 Отговор

    До коментар #73 от "Тъпото ми то..":

    Абе палячо...Съотношението не е 4/1 в полза на мурзилките,а малко над 2/1...Повечето от които самоварите Т-72 и Т-80,таралясниците Т-90 са една малка част!!Да не говорим че цялата им купчина танкова скрап няма и теоретични шансове за успех срещу Ейбрамс.Историята го е показала,няма нито един унищожен Ейбрамс от тези жалки подобия на танк,Ейбрамс само че е оппаскал бая от тях....Руските пердета,нито танк,самолет или ракета могат да произведат...Секретната им подводница преди дни се подпали,14 моряци умряха!!..А тоя МАКЕТ Армата жалки чак ставате..
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 дявола

    7 4 Отговор
    Няма по-добра военна техника от руската
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Инж Илич

    4 5 Отговор
    Дали пали от първия път или трябва да му се молиш

    Коментиран от #85

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Роко

    4 2 Отговор

    До коментар #61 от "луд кемаф":

    В Чехословакия и Унгария войските на ВД влязоха и свалиха законно избраните от народа правителства и ги замениха с верни на Москва послушковци. В колониите народа няма право да решава кой да управлява.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Роко

    3 3 Отговор

    До коментар #73 от "Тъпото ми то..":

    4 към 1 и ти с това съотношение си тръгнал да плашиш гаргите? 1941 година на всяко германско танкче даде падали по 8 съветски (това като количество, а ако вземем предвид качеството съотношението става поне 20 към 1) за три месеца 3200 германски стари танка унищожават 28 000 съветски като над 4000 от тях по това време нямат аналог в света. После америте за щастие на СССР избират да се включат на тяхна страна във войната (а както всички знаем на който на страната са америте той я печели). Но въпреки това победата за съветите става възможна едва когато събират по 50 танка срещу всеки германски. А да приятелю през 40-те години на ХХ век танка е супер оръжието докато днес е мишена живота на една машина на бойното поле е между 30 секунди и 2 минути при това противника изобщо не се приближава до танка унищожават го от километри. Това е причината никой да не произвежда голямо количество танкове (е освен рашките, но те още живеят в 1945 година, всъщност дори те не ги произвеждат, но не щото не искат, а щото нямат кинти)

    Коментиран от #95, #99

  • 89 Частен случай

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "Роко":

    Виж ся пич - рускинята продава един апартамент в Москва , и една "дача" в покрайнините на Москва , а българчето което и се води за мъж построи кооперация на морето с тези пари . Отделно получават наем от помещение в Москва, с равностойността на 5000 долара. Един обяд в приличен московски ресторант минава 200 долара. Това с бедните руснаци е минало. Има бедни , като навсякъде другаде по света . Калпави, мързеливи , и пияници - има . Има и сектори в индустрията, дето хората изкарват сериозни кинти.

    Коментиран от #90

  • 90 Роко

    2 2 Отговор

    До коментар #89 от "Частен случай":

    Пич в Москва живее 10% от населението на Русия, но дори тези 10% едва 30% живеят с доходите които сънуваш останалите мизерстват. Един интерн (лекар стажант за незнаещите руски) получава в същата Москва цели 15 000 рубли (как оцелява с тях е загадка) аз с 50 000 трудно изкарвам една седмица в Москва и ми се налага да пестя последните дни въпреки че с тези пари само ям и пия хотела ми е платен предварително (само за справка средната заплата в Русия е 40 000 рубли е в Москва е по - висока но това не променя общата картинка). Много обичам когато хора които са виждали Русия само на карта да ми обясняват колко хубаво се живее там.

    Коментиран от #96

  • 91 avgan

    1 2 Отговор
    nay moitnoto i sraşno Rusko orıjie e NATAŞA biologiçen caybırk terminator... nema raven na sebesi...Armata se spira mnogo lesno zavişavaş 4 puhkavi odela potapeş gi v hafta edna noşt metaş vırhu tanka..i paliş sled 20 minuti vıtre nema nikoy...
  • 92 1944

    2 3 Отговор
    таваришчите и танк от дърво нема да сделат. измряха отвлечените в ссср германски инженери. освен рускини за еднократна упортреба друго не произвеждат.

    Коментиран от #94

  • 93 ODB

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Това да не ти е гей парада на 6 май в България бе гъзоблизец
  • 94 ODB

    1 2 Отговор

    До коментар #92 от "1944":

    Ти и за еднократна употреба не ставаш
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ODB

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "Роко":

    Е аз също съм бил в Москва...ти къде си ходил че 50 хил рубли не ти стигат за седмица?това са над 500 евро
  • 97 Ванката

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "мехводач":

    Явно по-вече си си пийнал и не осъзнаваш какви глупости ПИШЕШ.
  • 98 Тъпото ми то..

    2 1 Отговор
    Жоре...мама...когато си драскал явно си бил на 2 ракий,а..? Точно 5879 срещу 2745,беше статисата за миналата година. И да ти кажа ли защо..? Защото стратегията за бойни действия на Русия и САЩ е коренно различна. А и енно отбранителна за Русия и агресивна за САЩ. А по отношение на Абрамс, ще ти кажа следното. Само при превземането на Фалуджа в Ирак,янките губят 3бр Абрамс. и това при смазващото им превъзходство в численост въоръжения,артилерия,и авиация. Така че на война не техниката определя победата а на кой му са по-здрави долните гащи..
  • 99 Тъпото ми то..

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "Роко":

    Айде...айде..не на мен тия. Ако сериозно говориш че в началото на ВСВ немците са имали стари танкове то наистина нищо не ти е ясно за военна техника. Ама така е като се рови човек в суха статистика,понякога губи чуство за реалноста и пише глупости...та и ти така. Та нали същите тия „стари танкове” както казваш на немците прегазиха цяла Европа тогава бе човек..? Осъзнаваш ли какви щуротий пишеш. И аз не плаша гаргите със това съотношение,а цитирам факт че е така. И я си опресни спомените какво си чел,и кога точно Америка се включва активно във войната ама срещу немците а не японците че ми е смешно напъните ви да омаловажите руските победи. Сега чакам още някой разбирач да каже че Т-34 е бил чист американски внос в помощ на руснаците и хептен ще ме заболи главата от простащина.
  • 100 Тъпото ми то..

    2 1 Отговор
    Знам какво бе съотношението тогава и знам и коя година на производство бяха иракските Т-72..! Но в % но отношение повечето загуби на танкове на ирак са от хеликоптери а не от Абрамс,така че сравняваш съвсем различни неща. Едно е да организираш отбрана сред пясъци където не може да се говори за никаква маскировка,съвсем друго е да се водят битки на друг терен.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 681

    1 1 Отговор
    хубаво, ама нема денги
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания