Отидете към основна версия

10 311 20

GTi от Китай

  • volkswagen golf gti revozport rzr тунинг

Тунингът си остава запазена територия за европейски и американски компании. Ето защо когато в новините поподне ателие от Хонг Конг, маниаците наострят слух най-малко от любов към куриозите.

Допълнителна доза интерес събужда изборът на (практически) китайската фирма RevoZport за обект на доработка. Върху Golf GTi се упражняват някои от светилата в бранша и рискът от излагация съвсем не е малък.

Китайците обаче подхождат доста професионално и не си позволяват дежурния подход с повторното измисляне на топлата вода. Промените по външността на автомобила са дозирани внимателно и не задушават изначалната дизайнерска концепция.

От RevoZport монтират нова предна броня с регулируема престилка и LED-светлини. Добавени са също обтекатели за праговете и корпуси за страничните огледала от въглеродни нишки. От същия материал е регулируемият спойлер отзад.

Мощността на двигателя получава електронна инжекция от 70 к.с., с които табунът нараства на 270 коня. Заради модификациите по мотора и изпускателната система Golf VI GTI RZR китайците са решили да монтират нов преден капак от въглерод и кевлар, който тежи изумителните 4 килограма.

Тунинг-пакетът на RevoZport вече може да се поръча, а първите доставки ще станат факт през февруари.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини