Отидете към основна версия

2 Април, 2015 11:52, обновена 2 Април, 2015 11:52 21 654 10

Автомобилните шеги на 1-ви април

  • 1 април-
  • ден на шегата

Москвич във Формула 1, Дюнермобил и лимузина с вградена оризоварка... зевзеците се вихрят и в автомобилната индустрия. Тази година производителите на коли отново не пропуснаха да се изгъбаркат с феновете за Деня на шегата. Ето някои от най-симпатичните хрумвания от вчера.



Mercedes-Benz осъществява мечтите на всеки шофьор на маршрутка.



Бусът Sprinter 63 S AMG е оборудван с 4.0-литров V-образен осемцилиндров битурбодвигател с мощност 503 к.с., спортна ауспухна система и занижено окачване.



Британското поделение на GM се е погрижило за всички таксиметрови шофьори, които имат навика да приключват тежкия работен ден в дюнерджийницата.



Във Vauxhall Vivaro Taxi Kebab хем да се возят клиенти, хем да се приготвят дюнери.



От Honda плащат данък на модата на селфитата. HR-V Selfie разполага с десет камери за снимане на автопортрети във всяка удобна секунда. Фотографиите могат да се качват в Instagram мигновено.



Audi A8 вече има специална версия за японския пазар, окичена с индекса 5.5. Цифрите обозначават "гохан" - японската дума за ориз.



На централната конзола между задните кресла има машина за варене на ориз.



Skoda предлага Fabia, която променя цвета си. Собственикът може да избира окраската на всеки панел от каросерията на модификацията ShadeChange.



Цветът се сменя от екрана на мултимедийната система. "Екстрата" струва само 670 евро.



В Nissan са се замислили за здравето на шишковците. Японската компания предлага функцията GYM за кросоувърите X-Trail и Qashqai. Със стартирането й се активира програма за сваляне на излишните килограми.



GYM изключва системата за автоматично паркиране, усилителя на волана, електрическите стъкла и увеличава съпротивлението на скоростния лост и педалите. Данните за сърдечния ритъм се записват в паметта на мултимедията.



BMW предлага протектор за зъби с формата на радиаторна решетка с култовите "бърбеци".



Така всеки собственик на баварка вече може да влиза в схватка със стил.



Изданието Racecar Engineering обяви, че Москвич се завръща във Формула 1. Автентичността на новината е подкрепена със снимка на новия болид по време на изпитания в аеродинамичен тунел.



Шеф на възродения отбор според публикацията е някой си Леня Голубков, а главен конструктор Микула Голубьов. Кой от членовете на тима е запечатан на тази снимка не се уточнява.



Приза за най-симпатична първоаприлска шега печели представителство на BMW в Окланд, Нова Зеландия.



Дилърският център подари чисто нова "единица" на жена, която повярвала в първоаприлска обява за безплатна замяна на стар автомобил за нов.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини