Отидете към основна версия

18 989 5

Maserati-то на Лионел Меси се продава

Освен един от най-добрите и любими футболисти на планетата Лионел Меси се оказва и голям фен на машините на четири колела. Преди време той закупува един италиански колос с феноменален звук, който в момента е обявен за продажба в немското mobile.

Maserati GranTurismo MC Stradale не е нито най-бързия, нито най-внушителния автомобил, но въпреки това е впечатляващ. Отличителният класически италиански дизайн в комплект с атмосферния 4.7-литров V8, който издава звуци способни да направят и най-бездушния човек във фен на автомобилите са две неща създаващи харизма, която трудно може да бъде постигната.

Оригинално автомобилът излиза в белия цвят Bianco Eldorado, но следващия собственик решава да действа по-разкрепостено и италианската машина ива преоблечена в черен мат, но интериора остава незасегнат. В момента той се продава на цена от 119,900 евро, което е значетелно близо до продажната цена от завода или 157,787 евро, а на километража са изписани цифрите 46000, което хич не е малко, но подобни автомобили с история, променят цената си само във възходяща посока.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини