Отидете към основна версия

3 499 6

Президентът на Туркменистан върти понички

  • bmw-
  • гурбангули бердимухамедов-
  • туркменистан

Туркменистанският президент Гурбангули Мяликгулевич Бердимухамедов, който спечели последните избори с 97.69% от гласовете на сънародниците си, добави нов щрих към портрета на всестранно развитата си личност. Бележитият държавник инспектира лично качествата на новите "състезателни" BMW-та, закупени за нуждите на МВР.

"Хроника Туркменистана" публикува видео, запечатало как Бердимухамедов дрифтира и върти понички. В клипа е напомнено, че президентът неведнъж е участвал в автомобилни състезания и е побеждавал професионални пилоти.

Гурбангули Бердимухамедов е известен със страстта си към скъпи и луксозни автомобили. В клипа с новите му шофьорски подвизи се вижда как пристига на инспекцията зад волана на брониран Mercedes-Benz G-Klasse. През 2012 г. пък участва в състезание в столицата Ашхабад със зелено Bugatti Veyron и финишира първи пред единствения си съперник.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Туркменистан забрани черните коли

    Властите в бившата съветска република Туркменистан са издали забрана за вноса на автомобили с черен цвят. От средата на месеца митниците отказват да о ...
    29.01.2015
    18 091
    30