Отидете към основна версия

2 999 5

800 тексаски коня за McLaren MP4-12C

  • hennessey performance engineering-
  • mclaren-
  • mp4-12c

Hennessey Performance Engineering представи тунинг пакет за новия суперкар на McLaren. Инженерите на тексаското ателие по традиция разчитат на чифт турбокомпресори за подсилване на мускулатурата. MP4-12C обаче си има такива още с излизането от завода в Уокинг. Ето защо Джон Хенеси и компания просто монтират по-производителни нагнетатели.

Програмата на Hennessey включва също модернизация на междинния охладител, всмукателния колектор, изпускателния тракт, електронните управляващи модули и трансмисията. Резултатът е увеличаване на мощността на 3.8-литровия V8 до 800 к.с.
 
Американците предлагат и оптичен тунинг за британския суперкар. Пакетът включва бодикит с името CarbonAero и фирмени джанти с гуми Michelin Pilot Super Sport. Интериорът плува във въглеродни декорации, кожа и алкантара.
 
От Hennessey Performance Engineering все още се въздържат от конкретика по въпроса с динамичните показатели на доработения McLaren MP4-12C. Тексасците обаче страдат от склонност към самоизтъкване и надали ще оставят постиженията си дълго без доказателствен материал.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Наследникът на McLaren F1 без камуфлаж

    Iacoski Design публикува компютърно генерирани изображения на новия суперкар на McLaren, базирани на шпионски снимки на тестовото муле. Камуфлажът ...
    10.05.2012
    4 193
    13