Отидете към основна версия

5 242 12

АвтоВАЗ търси 250 инженери

  • автоваз-
  • работа-
  • инженер

Най-големият производител на автомобили в Русия АвтоВАЗ обяви 250 вакантни позиции за работа в развойните звена на предприятието. Кандидатите трябва да имат висше техническо образование, да познават конструкцията принципите на промишленото производство и "желание да работят и да се развиват". Сред препоръчителните критерии са споменати "опит по специалността", "умения в 3D-проектирането (CATIA) и "владеенето на английски език на ниво поне Pre-Intermediate".

Спектърът на търсените специалисти е доста широк. Випускниците на висши учебни заведения, които бъдат одобрени, ще се занимават с проектиране на автомобили и компоненти, математическо моделиране и изчисления, пасивна и активна безопасност, практически изпитания и др.

АвтоВАЗ предлага на кандидатите "развит социален пакет" и дори "покриване на транспортните разходи за жители на други градове". Конкретният размер на "конкурентното заплащане" не се споменава, но в изказване по същата преди време вицепрезидентът по персонала и социалната политика Дмитрий Михаленко спомена стартова заплата от 35 000 рубли (€484).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини