Отидете към основна версия

29 393 38

За регистрацията на автомобили у нас

  • kat-
  • автомобили-
  • регистрация

Работата в КАТ-София се подобрява, но в големите областни градове положението става по-зле

След възникналите сериозни проблеми в столичния КАТ по отношение на регистрирането на нови автомобили, стана ясно, че проблемът е в недостатъчната бройка на персонала или с други думи проблемите трябваше да се решат от МВР.

Министърът реагира своевременно, веднага посети КАТ, не увеличи бройката на служителите, но така или иначе, благодарение на взетите от ръководството на КАТ - София мерки, лека-полека ситуацията в столичния КАТ се нормализира.

Не така обаче стоят нещата с регистрацията на автомобили в останалите големи градове на страната. Читатели ни сигнализират, че проблеми има във Видин, Русе, в Шумен, Варна, а последният такъв е от Пловдив, където пред гишетата е страхотен хаос, опашките са огромни, а чакането - нескончаемо.

Отново ще застанем зад становището си и ще повторим, че за излизане от този проблем трябва по-сериозна намеса от страна на МВР, защото е добре известно, че в тези държавни структури решенията се взимат централизирано. И ако в столичния КАТ успяват някак си да се оправят "на мускули", то провинциалните не смогват, а от това страдаме ние - данъкоплатците.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини