Отидете към основна версия

3 852 8

И Ford се отказва от автосалона в Женева

  • автосалон-
  • ford-
  • женева 2019

Големите автомобилни изложения продължават да отпадат от програмата на Volvo за следващите години. Поредният салон от световен мащаб, който шведската компания ще пропусне, е този в Женева. Сега обаче стана ясно, че и Ford се отказва от най-значимото европейско изложение през 2019-а. Информацията е на Automotive News.

"Участието на такъв автосалон струва изключително много пари - заявяват представители на марката - А ако не може да възвърнеш загубите си, то тогава участието ни става необосновано." Вместо автосалона в Женева, марката ще направи собствено мероприятие през следващата пролет, където ще покаже новостите си.

Последните ще са свързани основно с електрифицирането на автомобилите. По-рано стана ясно, че Ford се отказва и от участие в Парижкото автомобилно изложение, което ще се проведе през есента на тази година. Заедно с Ford, Париж 2018 ще пропуснат още около 15 автопроизводителя, в това число групите FCA, VW и Nissan.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Volvo се отказва от салона в Женева

    Големите автомобилни изложения продължават да отпадат от програмата на Volvo за следващите години. Поредният салон от световен мащаб, който шведската ...
    11.06.2018
    4 529
    5
  • Nissan, Ford, Mazda и Volvo пропускат салона в Париж

    Тенденцията все повече производители да отказват участие в големите автомобилни салони се задълбочава. Nissan смята да пропусне тазгодишния салон в Па ...
    29.03.2018
    2 614
    2