Last news in Fakti

2 Юли, 2018 12:06 3 838 8

И Ford се отказва от автосалона в Женева

  • автосалон-
  • ford-
  • женева 2019
И Ford се отказва от автосалона в Женева - 1

Големите автомобилни изложения продължават да отпадат от програмата на Volvo за следващите години. Поредният салон от световен мащаб, който шведската компания ще пропусне, е този в Женева. Сега обаче стана ясно, че и Ford се отказва от най-значимото европейско изложение през 2019-а. Информацията е на Automotive News.

"Участието на такъв автосалон струва изключително много пари - заявяват представители на марката - А ако не може да възвърнеш загубите си, то тогава участието ни става необосновано." Вместо автосалона в Женева, марката ще направи собствено мероприятие през следващата пролет, където ще покаже новостите си.

Последните ще са свързани основно с електрифицирането на автомобилите. По-рано стана ясно, че Ford се отказва и от участие в Парижкото автомобилно изложение, което ще се проведе през есента на тази година. Заедно с Ford, Париж 2018 ще пропуснат още около 15 автопроизводителя, в това число групите FCA, VW и Nissan.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лапнимиго

    3 3 Отговор
    И бездруго ги заобикалям само на изложението.
  • 2 аутсорсинг

    1 1 Отговор
    Ама ваг не са нали

    Коментиран от #3

  • 3 Max

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "аутсорсинг":

    И те също

    Коментиран от #4

  • 4 аутсорсинг

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Max":

    ясноо закривайй
  • 5 незнайко

    5 0 Отговор
    Правилно, стига сте пълнили гушите на собствениците на палатите за изложения !!! Интернет дава достатъчно информация .
  • 6 Василевс

    2 2 Отговор
    Форд, кола създадена от върл антисемит и използнана от ционистите от Мосад! Извънземни бензинови двигатели, които карат магистралата да изтънява като конец. Само Форд!
  • 7 12345

    1 0 Отговор
    Тези изложения малко ми напомнят на панаира в Пловдив. Май времето им отминава.
  • 8 mediator37

    0 2 Отговор
    Те са като кварталите в САЩ. Щом нямаш пари да живееш в квартала на богатите и да плащаш газ, ток вода 10 пъти по-скъпо от съседния квартал и цигарите ти от автомата да струват 10 долара, а иначе от друг автомат за бедни са по 1 долар- значи си беден. Щом си беден, значи си некадърен.
    Не знам дали е добро решение на Форд да не участва в салоните.