Last news in Fakti

11 Юни, 2018 19:02 4 516 5

Volvo се отказва от салона в Женева

  • volvo-
  • s60-
  • женева 2019

Големите автомобилни изложения продължават да отпадат от програмата на Volvo за следващите години. Поредният салон от световен мащаб, който шведската компания ще пропусне, е този в Женева.

"Промените в автомобилната индустрия създават нова аудитория за Volvo Cars и нови начини за лансирането на продуктите", обяснява в съобщението до медиите Бьорн Анвал, старши вицепрезидент по стратегията."Дежурното присъствие по традиционните събития вече не върши работа. Налага се да преосмислим комуникационната си политика."

Бъдещата маркетингова стратегия на Volvo ще бъде онагледена от дебюта на следващото поколение на седана S60, което ще бъде представено по-късно този месец при откриването на новата фабрика на компанията в Чарлстън, Южна Каролина. Премиерата на XC40 миналата година пък се състоя в рамките на Седмицата на модата в Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Twitter

    9 6 Отговор
    И за какво са им автосалони, като има Twitter? Всяко послание може да стигне до потребителите за няколко секунди.

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    8 1 Отговор
    Волвото винаги ми е било слабост!
  • 3 незнайко

    5 1 Отговор
    Отново са направили различни стопове отзад ! Браво, красота ! Също както бяха на С60 красиви и различни. Дали защото ги купиха китайците, стават все по красиви а и с добри скоростни показатели !
  • 4 Суйо

    3 0 Отговор
    И новината е: завод в САЩ. Браво на Тръмп, възроди страната си!
  • 5 Охо Бохо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Twitter":

    А можеш ли да се навреш туитъра за да пипнеш интериора и помиришеш салона? А ако си решил да купуваш нова кола, да направиш сравнение между различни марки?