Отидете към основна версия

12 Юли, 2018 14:53, обновена 12 Юли, 2018 14:53 32 527 29

Какви коли карат хърватските футболисти?

  • хърватия-
  • футболисти-
  • национален отбор-
  • автомобили

Неочакван финалист, скрит фаворит, шахматисти и какви ли още не определения характеризират хърватският отбор по футбол, но така или иначе в момента те са един от най-стойностните тимове в света. И има защо. Голяма част от футболистите са звезди в най-добрите европейски отбори, а трансферите им са милионни. Знаете ли обаче какви автомобили предпочитат хърватските футболисти?

Хърватският защитник и ветеран в отбора Ведран Чорлука е с доста разнопосочни автомобилни предпочитания. Той управлява : Porsche Panamera, Ferrari California и Mercedes-Benz G-Klasse.

Не по-лош е автопарка на неговия съотборник Деян Ловрен. Той е фен на германски премиум коли, като в гаража му има Porsche Cayenne, Range Rover Sport и любимият му Mercedes-Benz S65 Coupe.

Полузащитникът Иван Ракитич наскоро бе засечен зад волана на наточения Seat Leon Cupra R. Иначе Ракитич има BMW 5er и Audi A5 Sportback.

Лука Модрич кара спонсорското Audi Q7 e-tron TDI. Такива автомобили бяха раздадени на всички футболисти от Реал Мадрид. Топ звездата на Реал обаче най-често управлява своето черно Bentley Continental GT. Малко преди световното направи тест на хиперкарите на шведския производител Konigsegg.

Хърватският нападател Иван Перишич е по-скромен в автомобилните си предпочитания. Той управлява Volkswagen Touareg.

Човекът, който класира Хърватия за финала - Марио Манджукич най-често е засичан с Porsche Panamera, но той и страстен любител на заводския тунинг на Mercedes - AMG.

И накрая ще завършим нашият автомобилен обзор на тема световно първенство по футбол и хърватски национален отбор с треньора на "Шахматистите" Златко Далич. Той предпочита моделите на BMW, но не какви да е, а специално тунинговани за него от ателието Alpina.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Хърватия - футбол и национализъм

    Хърватската президентка влезе дори в съблекалнята, за да прегръща „своите“ полуголи момчета и да пее с тях патриотични песни. Спортът в Хъ ...
    12.07.2018
    3 976
    6