Отидете към основна версия

8 313 7

Първи снимки на новото Infiniti QX56

  • infiniti-
  • qx56-
  • ню йорк 2010

Infiniti пусна в мрежата снимки на новия си автомобил с повишена проходимост QX56. Световната му премиера е насочена за началото на април, по време на автомобилното изложение в Ню Йорк.

Засега няма официална информация относно техническите характеристики на модела. Запознати обаче твърдят, че новото Infiniti ще се прави на доста по-голяма платформа (тази от новия Nissan Patrol). Това ще доведе до значително по-голямо пространство за краката на пътниците на задната седалка. Според прогнозите вътрешното пространство ще се увеличи със 100 мм. По този начин ще има повече простор и на третия ред седалки.

Луксозният автомобил с повишена проходимост ще се оборудва със същия двигател, с който се предлага и Nissan Patrol - бензинов осемцилиндров с обем 5.6 литра и мощност 400 к.с. Агрегатът ще работи в комплект със седемстепенна автоматична скоростна кутия.

Предполага се, че новото Infiniti QX56 ще получи независимо окачване за всички колела, по-мощни спирачни апарати и система, намаляваща крена в завоите. Продажбите ще стартират още през лятото на тази година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини