Отидете към основна версия

12 942 42

Бронята на чисто нов Model 3 падна заради дъжд

  • tesla-
  • model 3-
  • броня-
  • дъжд

Чисто нова Tesla Model 3 се прости със задната си броня 30 минути след покупката. Гордият собственик Ритеш Неир се прибирал към вкъщи с дългоочакваната си високотехнологична придобивка. По пътя обаче завалял проливен дъжд и бронята просто паднала.

Разочарованият клиент се оплакал в Twitter на самия Илон Мъск и реакцията от Tesla не закъсняла. Коментарът на компанията гласи, че проблемът се проучва и "ние не произвеждаме така колите си".

Случаят с "тѐслата" на Ритеш Наир обаче изглежда не е изолиран. Час след туита му друг собственик на Model 3 се оплаква от абсолютно същия проблем - задната му броня паднала по време на дъжд.

Според коментарите под двете публикации не е изключено странният недостатък да се дължи на специална екранировка под електромобила, която при валеж запращала голямо количество вода към задната броня. Конструкцията била такава, че пръските буквално били загребвани и в крайна сметка теглото и налягането на водата избутвали бронята от държачите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Доставиха нова Tesla с... различни врати

    Клиент получи чисто новата си Tesla Model 3 с... две различни врати. По-конкретно става дума за тапицерията на вратите, която е от различна материя и ...
    20.08.2018
    23 290
    52