Отидете към основна версия

25 206 12

Бруталните хиперколи в гаража на Кошбин (ВИДЕО)

  • хиперкари-
  • суперкари-
  • колекция-
  • кошбин

Неведнъж сме ви разказвали за най-различни колекции от суперкари, но сега ще ви покажем какво има в една от най-скъпите такива колекции - тази на американския милионер Мани Кошбин.

Роденият в Иран Мани Кошбин пристига като млад в САЩ и преминава през много трудности, докато не се сдобива с лиценз за брокер на недвижими имоти. Хобито му обаче си остават автомобилите. Днес бизнеса му с недвижимо имущество се оценява на милиони долари. Той обаче инвестира и в автомобили, при това не какви да е.

С неговата колекция могат да се съревновават единствено арабските шейхове и най-вече султанът на Бруней. Кошбин обаче набляга основно на съвременни хиперкари. В гаражите му има няколко Bugatti Veyron, McLaren P1 с небоядисана карбонова каросерия, единственият по рода си Koenigsegg Agera RS Phoenix, Pagani Zonda и Huayra и т.н.

Интерес сред многобройната колекция правят и по-стандартни хиперкари, като McLaren 650S Can-Am, три Mercedes-а SLR McLaren, Porsche Carrera GT и удължена версия на Rolls-Royce Phantom.

Съвсем скоро колекцията на Мани Кошбин ще бъде попълнена със свръхредките Bugatti Chiron par Hermes и Mercedes-AMG Project One, а така също и с триместния McLaren Speedtail (идеен приемник на легендарния F1). Вижте видеото на Shmee150 и се насладете.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини