Отидете към основна версия

10 572 28

Щракнаха новия Golf в Южна Африка (ВИДЕО)

  • volkswagen-
  • golf-
  • тестово муле-
  • папараци

Седмица след като Volkswagen публикува първото официално изображение на осмото поколение на Golf, тестово муле на новия модел бе заснето в южноафриканската провинция Източен Кейп без никакъв камуфлаж. Силуетът на автомобила напомня доста на скицата, показана от компанията, но от сп. Tuned Automotive Magazine, което пусна видеото във Facebook, не отхвърлят възможността да става дума и за манипулация.

Червеният хечбек от записа има различно оформление на предницата и задницата. Колата лежи ниско до асфалта и има поне 18-цолови джанти, което говори за тестово муле на бъдещия GTI или върховата модификация R.

Междувременно инженерите на Volkswagen продължават с интензивните тестове на осмата генерация на Golf. По неофициална информация производството на новия модел ще започне през юни догодина, а световната му премиера ще се състои през третото тримесечие на 2019-а, най-вероятно на салона във Франкфурт.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Вижте Volkswagen Golf VIII

    В Германия папараци успяха да снимат новата генерация на Volkswagen Golf. Осмото поколение на бестселъра на VW беше заснет на паркинг пред McDonalds и ...
    21.01.2019
    29 517
    40