Отидете към основна версия

15 816 12

Най-хипстърският Mercedes 190D

  • mercedes-benz-
  • 190d-
  • кемпер

В Колорадо се продава един интересен ретро Mercedes-Benz, който е от модела 190 и е оборудван с дизелов двигател. Именно тази кола е способна да ви реши проблемите с високите наеми за жилища, защото има вграден кемпер в себе си. Всъщност това е една доста добра колаборация.

Сега ще ви разкажем малко повече за този Mercedes 190D от 1964 година, чийто задни седалки, както и части от покрива и багажника са заменени с кемпер. Продавачът смята, че предишният собственик на колата я е оборудвал по този начин, защото возилото е претърпяло пътен инцидент.

Кемперът е оборудван с печка, малък хладилник, и климатична система. В него могат спокойно да се поберат четирима възрастни и е достатъчно висок на определени места, за да се изправи човек, без да си удря главата.

Има някои дребни забележки по външния вид на возилото, тъй като не е било особено добре поддържано, но е истинско съкровище за ценителите. Всичко по окачването, броните и задните светлини е оригинално.

Плюс това отзад все още е налице оригиналната емблема на 190D. Този Mercedes кемпер е толкова готин и добре изработен, че някои хора могат да си помислят, че е фабрично направен от Mercedes.

Моторът обаче не е в най-доброто си състояние, но не е нужна особено много работа по него, за да може машината да се превърне в истински хипстърмобил, готов за пътешествия. Четирицилиндровият дизел е бавен, но пък много икономичен, а цената - само $3000.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кемпер по руски от КрАЗ

    Кременчугският автомобилен завод представи един всъдеходен кемпер, който е направен на базата на камион. Всъдеходният кемпер получи названието ФПВ-142 ...
    09.01.2019
    7 067
    22