Отидете към основна версия

3 647 8

Дядо Коледа пристига, а вие все още нямате елха?

  • елха-
  • коледа-
  • офроуд

Коледа е съвсем скоро. Най-вероятно повечето от вас вече са си купили коледно дръвче. Петкратният офроуд шампион Кили ЛеДук, обаче е малко закъснял в избирането на елха тази година, но както ще видите във видеото по-долу, той успява да навакса изоставането си. Преди да видим видеото, имаме да ви кажем няколко интересни неща за колата.

Може би сте забелязали, че спортният автомобил, който пренася елхата не е стандартен пикап Ford F-150. Оборудван е с каросерия, която му докарва вид на F-150 Raptor, но всъщност е спортен автомобил с шестстепенна секвенциална скоростна кутия и с "чудовище" под капака си, разполагащо с мощност от 900 конски сили.

Необикновеното возило е със система за предаване на момента и към четирите колела и въпреки че изглежда ниско, настройките на окачването са направени така, че да преодоляват големи неравности. С други думи, това е перфектното возило за пренос на елха в последния момент. Или не съвсем.

Както ще се уверите от видеото, ЛеДук няма никакви проблеми да впрегне цялата сила на тунингования пикап. С елхата завързана за покрива, след много дрифт, "понички" и няколко скока, ЛеДук успява да я достави невредима... е почти невредима.

За нещастие пътуването не се отразява на дървото много добре. Госпожа ЛеДук също не изглежда особено щастлива от развоя на събитията, но хей, това е животът, когато си омъжена за автомобилен състезател. Вижте всъщност за какво иде реч.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини