Отидете към основна версия

9 076 19

Нов наточен Range Rover ще краде клиенти от Porsche Cayenne Turbo

  • range rover-
  • velar-
  • sv autobiography dynamic edition

Моделната гама на Range Rover Velar се попълни от нова топ версия, обозначена като SV Autobiography Dynamic Edition. Идеята на този наточен вариант е да се противопостави на конкуренти от типа на Porsche Cayenne Turbo и Maserati Levante GTS.

Новият Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic Edition разполага с петлитров компресорен V8 мотор. Двигателят е с мощност 550 конски сили, а максималният му въртящ момент е 680 Нм.

С осемстепенната автоматична трансмисия, този агрегат позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди, а максималната скорост е 274 км/ч. Новите спортни ауспуси придават неповторим звук на V осмака.

Наточеният Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic Edition разполага и с по-големи 395-милиметрови спирачни дискове, а кормилното управление, 4х4 системата и пневматичното окачване са основно пренастроени.

Външно SV Autobiography Dynamic Edition се отличава по новия аеродинамичен обвес, увеличения преден въздухозаборник и по 21-цоловите лети джанти. Отзад впечатление правят ефектните четири ауспухни накрайника.

Салонът е тапициран с перфорирана кожа, а предните кресла разполагат с отопление и вентилация. Регулират се в 20 направления. Монтирани са и спортен волан, както и цифров панел с различна графика.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Най-скъпия Range Rover няма да го бъде

    Компанията Land Rover се отказа от плановете си за тривратия Range Rover SV Coupe, който се очакваше да се превърне в най-скъпия всъдеход на марката. ...
    31.01.2019
    12 608
    10
  • Jaguar Land Rover пропуска салона в Женева

    Британският производител Jaguar Land Rover няма да участва на следващото автоизложение в Женева през март догодина, съобщава Autocar. По този начин ко ...
    05.12.2018
    1 982
    5