Отидете към основна версия

6 361 24

Hyundai показа новата Sonata

  • hyundai-
  • sonata-
  • ню йорк 2019

Осмото поколение на Sonata ще дебютира официално на автосалона в Ню Йорк през април, но от Hyundai разпространиха снимки на новия модел месец по-рано. Дизайнът на автомобила е вдъхновен от концепта Le Fil Rouge, показан на миналогодишното изложение в Женева.

Новата Sonata следва модните тенденции и в профил прилича на купе с четири врати. Оформлението е подчинено на фирмения стил Sensuous Sportiness ("чувствен спортен дух"), който се опира на четири принципа - пропорции, архитектура, стил и технологии.

Осмата генерация на модела е малко по-голяма от сегашната. Междуосието е нараснало с 35 мм, дължината - с 45, а широчината - с 25. Височината обаче е намаляла с 30 мм.

Характерни особености на новата Sonata са каскадната радиаторна решетка и "невидимите" дневни светлини, които в изключено състояние приличат на хромирани лайстни върху предния капак.

Архитектурата на арматурното табло напомня кокпита на самолет Steath. Предният панел е направен максимално тънък, за да създава ефект на полет над платното. Приборният панел е цифров, а селекторът на трансмисията - електронен shift-by-wire.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Новата Sonata прилича на Civic

    Корейски сайтове публикуваха шпионски снимки на следващото поколение Hyundai Sonata. Фотографиите, чийто произход не е известен, показват задницата, п ...
    25.02.2019
    5 342
    9