Отидете към основна версия

3 231 11

Задава се Corolla №11

  • toyota-
  • corolla

Бразилското издание на сп. Car&Driver публикува генерирани на компютър снимки на новото поколение на Toyota Corolla. Единадесетата генерация на най-продавания модел в историята ще дебютира догодина.

Проектът с кодов индекс 140 вече е бил представен на регионални мениджъри от Индия, Тайланд, САЩ и Бразилия като макет в реални размери. От сведенията им става ясно, че новата Corolla ще стане глобален автомобил и вариантите за различните пазари ще бъдат уеднаквени максимално с цел намаляване на разходите за развойна дейност.

Ако се вярва на компютърните графики в бразилския Car&Driver, компактният седан на Toyota ще заприлича на умалена версия на Camry. С новия дизайн японците се надяват да заинтригуват с модела млади купувачи, с чието привличане маркетолозите на компанията срещат трудности напоследък.

Изненади в технически план не се очакват. Следващата Corolla ще бъде построена на сегашната платформа, която ще бъде модернизирана леко.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Печалбата на Toyota със спад от 30,5%

    Чистата печалба на автомобилния концерн "Toyota Motor" за финансовата 2011-2012 година, която приключва на 31 март т.г., отчете спад от 3 ...
    09.05.2012
    1 136
    0