Отидете към основна версия

21 513 31

Ето я новата Skoda Superb

  • skoda-
  • superb

Интересни снимки, показващи ни за първи път какво представлява новата версия на чешкия флагман, попаднаха в интернет пространството. Фотосите са направени в Китай и разкриват изцяло външността на Superb, който официално ще бъде представен на 23 май.

Обновената версия е екстериорно разпознаваема по изменената радиаторна решетка и обновените предни светлини. Опционно ще могат да се поръчват и матрични диодни фарове, които ще присъстват и на версията с повишена проходимост Scout.

Към момента все още няма снимки на интериора на новия чешки флагман, но се знае, че автомобилът ще разполага с виртуален приборен панел. В салона ще бъдат налични още по-качествени материали и повече системи за безопасност.

Що се отнася до двигателите, то Superb ще разполага с бензинови турбомотори с обем 1.5 и 2.0 литра, а така също и с двулитров турбодизел. Вече е и официално потвърден плъгин хибрид с мощност 218 конски сили, който ще може да се движи 50 км само на ток.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Skoda пуска конкурент на Audi Allroad

    Обновената Skoda Superb ще се сдобие с "всъдеходна" версия Scout за пръв път в историята на модела, става ясно от видео, публикувано от чешк ...
    20.05.2019
    14 014
    31
  • Най-малката Skoda - вече без ДВГ

    Първият сериен електромобил на Skoda ще бъде представен само след дни - на 23 май в Братислава. Той ще бъде направен на базата на най-малката Skoda Ci ...
    19.05.2019
    17 615
    99