Отидете към основна версия

9 008 56

Първи тестове на Audi S1

  • audi s1

Папараци засякоха тестове на новото Audi S1, от което още повече се засилиха слуховете, че наточеният субкомпактен автомобил може да бъде показан още в края на септември, по време на салона в Париж.

Автомобилът на снимката е без какъвто и да било камуфлаж и е засечен близо до германското тестово трасе "Нюрбургринг". Новият S-модел ще се отличава от стандартното A1 с аеродинамичен пакет, както и със спортни седалки в салона, значително по-твърдо окачване и естествено, с друг двигател.

Очаква се под капака на новото Audi S1 да се монтира 1.4-литровият турбомотор на компанията, който в случая ще бъде разпилен до минимум 180 к.с. Казваме минимум, защото този двигател с мощност 180 коня вече се монтира на Volkswagen Polo GTi, Seat Ibiza Cupra и Skoda Fabia RS.

И тъй като марката Audi е позиционирана доста по-високо от гореизброените модели, би следвало S1 да разполага с повече мощност под капака и далеч по-добри динамични характеристики. Специалистите са на мнение, че агрегатът, който ще се монтира на новото Audi S1, ще развива 200 к.с.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини