Отидете към основна версия

8 323 23

20 дни до автосалона в София: Какво ще видим

  • автомобилен салон-
  • софия-
  • 2019

24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати след 20 дни и ще предложи на посетителите нова, уникално привлекателна среда за серийните автомобили и за концепциите на бъдещата мобилност. Представянето на новите модели в Интер Експо Център в столицата ще прерасне във всеобхватно преживяване, както за заклетите автомобилни фенове и технологичните маниаци, така и за професионалните посетители и за тези, които просто харесват автомобилите.

На Международния автомобилен салон София 2019 ще бъдат изложени ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN, като ще има и една изненада - нова марка, стъпваща за първи път на родния пазар.

Повече от 150 автомобила са подготвени за тест драйв. Феновете ще имат възможност да усетят част от атмосферата и адреналина на Формула 1 с управление на дистанционно задвижвани автомобили, базирани на истински модели, по специална състезателна мини писта. Между 11 автомобила ще избира щастливецът, който ще спечели голямата награда на изложението тази година. Международният автомобилен салон София 2019 ще се проведе от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини