Отидете към основна версия

22 121 32

Новата Skoda Octavia бе уловена почти без камуфлаж

  • skoda-
  • octavia

Тестовете на четвъртото поколение Skoda Octavia продължават, въпреки че премиерата ѝ наближава съвсем скоро. Новата генерация ще бъде представена на 11 ноември, този година.

На пръв поглед, от снимката, направена някъде по пътищата на Чехия от читател на изданието Garáž.cz, прототипът изобщо не носи камуфлаж. Това обаче не е така. Лифтбекът е „украсен“ с фалшиви панели в същия цвят, така че все още е невъзможно да се направят някакви категорични заключения относно точната визия.

Засега обаче със сигурност можем да кажем, че Octavia ще е подобна на по-големия модел Superb и това личи най-вече от премахването на „четирите очи“ и от новата радиаторна решетка. Прототипът от снимката е с леко видоизменени фарове и задни светлини, но камуфлажът е оптичен - визуалната промяна е направена с помощта на стикери.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.

Свързани новини

  • А можехме да произвеждаме Passat и Superb...

    И двата модела, VW Passat и Skoda Superb трябва в близките години да сменят генерацията си, а новите поколения на двата бестселъра ще се правят в... Т ...
    03.10.2019
    12 647
    88
  • Новата Octavia идва на 11 ноември

    Skoda ще представи петото поколение на Octavia на 11 ноември на официална церемония в Прага. Вместо да покажат новата генерация на салона във Франкфур ...
    30.09.2019
    16 027
    86