Отидете към основна версия

7 512 18

Нова емблема и за наточените VW-та

  • volkswagen-
  • емблема-
  • лого

Компанията Volkswagen промени основната си емблема съвсем наскоро, а сега показа и ново, различно лого за спортно ориентираните си модели. Най-наточените VW-та ще продължат да се отбелязват с индекс R, но той ще е много по-различен от досегашния.

Първият модел, който ще се оборудва с новата емблема ще е Atlas Cross Sport R-Line - автомобил, предназначен за американските пазари. Иновацията се състои от две части и има за цел да отбележи настъпването на новата ера и при спортните си модели.

Горната част на стилизираната буква R прилича на овал на писта, а долната - прогреса, който бележат автомобилите с този индекс. Новото лого е създадено във Volkswagen Design Center, като над него е работил екип начело с Клаус Бишоф.

Публичната премиера на новото лого ще се състои на 11 октомври, по времето на представянето на Atlas Cross Sport R-Line. Ще припомним, че през август VW промени основната си емблема, като тя от триизмерна стана плоска.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Новата емблема на Volkswagen

    Тазгодишното изложение във Франкфурт бележи повратна точка в историята на Volkswagen. След дълги години, в които отричаше смисъла дори на хибридните т ...
    10.09.2019
    12 174
    30