Отидете към основна версия

12 Октомври, 2019 11:39, обновена 12 Октомври, 2019 11:39 25 416 31

В София: Audi-та, BMW-та, Mercedes-и и какво ли още не! (ВИДЕО)

  • автомобилен салон-
  • софия-
  • автосалон софия-
  • dr

София, България. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Днес, 12 октомври отваря врати за посетители най-значимото автомобилно изложение у нас за годината. Автомобилният салон в столицата е събрал всички представени у нас марки, с изключение на Porsche.

Освен Audi-та, BMW-та и Mercedes-и, на салона ще видите четири нови за страната бранда - италианската DR, испанската Cupra, индийската Mahindra и китайската Ora. За първи път на роден автосалон присъства и свръхлуксозният всъдеход на Rolls-Royce. Тазгодишното софийско автоизложение показва 60 автомобилни марки.

Премиерите за България са цели 16, като доста от тях дебютираха за първи път в световен мащаб преди по-малко от месец във Франкфурт. Има и една световна премиера. Става дума за новия Nissan Juke, който до този момент не е представян на друго автомобилно изложение. Електромобилите също са добре застъпени. В залите ще видите 13 нови модела, захранвани изцяло от електричество.

Ден преди събитието, което ще приключи на 20 октомври, акредитирани журналисти бяха допуснати сред експонатите. Естествено и екип на mobile.bg бе на мястото на събитието, откъдето в живи предавания в нашата facebook страница ви направихме свидетели на всичко най-интересно. Ако сте пропуснали директните включвания от Sofia Motor Show и искате да разберете какво да очаквате в залите на Интер Експо Център, вижте видеата.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини