Отидете към основна версия

7 691 23

50 Cent тъпче пачки в Murcielago

  • 50 cent-
  • lamborghini-
  • murcielago

Ако имаше олимпиада по позьорство, звездите на хип-хопа нямаше да срещнат никаква конкуренция в нито една от дисциплините. Малко знаменитости от музиката и киното могат да се мерят с рапърите по таланта им да измислят все по-екстравагантни начини да демонстрират богатството си.

Наскоро обаче 50 Cent, станал известен с албума си "Забогатей или умри докато се опитваш", сложи всички свои колеги в малкия си джоб. За него съвсем не е достатъчно да притежава цял гараж от екзотични автомобили. Прочутият рапър явно държи да носи достатъчно пари в брой.

При това "50-те ст''инки" държи размерът на "джобните" му да стане известен на въможно най-голям брой хора по света. За целта е качил в YouTube клипче, в което е заснет да тъпче пачки от стодоларови банкноти в скромния, но все пак достатъчно вместителен за целта багажник на своето Lamborghini Murcielago.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 50 Cent иска да води Top Gear

    Американският рапър Къртис Джаксън, по-известен като 50 Cent, желае да стане водещ на британското автомобилно предаване Top Gear. В интервю за The Dai ...
    26.07.2016
    4 364
    5