26 Юли, 2016 14:55 4 335 5

50 Cent иска да води Top Gear

  • 50 cent-
  • top gear
50 Cent иска да води Top Gear - 1

Американският рапър Къртис Джаксън, по-известен като 50 Cent, желае да стане водещ на британското автомобилно предаване Top Gear. В интервю за The Daily Star изпълнителят заявява, че с радост би сменил Крис Еванс, който обяви, че напуска шоуто заради слаб рейтинг.

"Бих искал да поработя в Top Gear. Мога да спася предаването, но ще трябва да се поизръсят. Няма кола, която да не съм притежавал през всичките тези години. Колекцията ми е по-яка от чиято и да било друга. Top Gear бе едно от най-култовите шоута в цял свят. Срамота е, че го смачкаха до такава степен", обяснява 50 Cent.

Снимките за новия сезон на Top Gear започват през септември и дотогава в екипа на водещите могат да настъпят персонални промени, въпреки че продуцентите продължават да опровергават информациите за предстоящи уволнения. Първото издание на шоуто без Джеиръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей получи крайно негативни оценки. По време на излъчването на четвъртия епизод от сезона рейтингът спадна до исторически 13-годишен минимум с аудитория от 2.34 млн. зрители.

Самият Къртис Джаксън има леко противоречив вкус за автомобили, който много държи да демонстрира в официалния си профил в Instagram. Ето някои от колите, за чийто собственик се представя обявилият фалит рапър.

50 Cent иска да води Top Gear

50 Cent иска да води Top Gear

50 Cent иска да води Top Gear

50 Cent иска да води Top Gear

50 Cent иска да води Top Gear

50 Cent иска да води Top Gear

50 Cent иска да води Top Gear

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 10 стинки

    0 0 Отговор
    Хаха тоя па !? Притежанието и колекционирането на някакви автомобили не те прави експерт ве ...па особено и добър драйвър. Нещо много си е повярвал тоя!
    Ако искат да вдигнат рейтинга да сложат Мр. Бийн ;)

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Който иска да гледа старите водещи може да го направи на частна телевизия, водят си предаване. От ББС си мислеха, че ей така ще заменят култовите водещи, но се видя че не става шоу с кой да е. И аз съм съгласен за мистър Бийн, има много добро чувство за хумор, състезател е, има опит със спортни коли, и си е британец отвсякъде.
    Един вид малко интелект да вкарат.
  • 3

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "10 стинки":

  • 4 некойси

    0 0 Отговор
    Това е като циганин да се види с пари по нашите ширини.
  • 5 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Тоя м...л обявил фалит, но дава акъл как да се "спаси" предаването. :D :D :D