Отидете към основна версия

22 367 27

Нов Rolls-Royce за цигански барони или за сутеньори

  • rolls-royce-
  • mansory-
  • всъдеход-
  • тунинг

Немските тунинг специалисти от Mansory не за първи път показват свръхкичозна разработка на премиум автомобил. Сега, покрай отложеното заради коронавируса изложение в Женева, се активизираха още повече и и показаха своето трето творение за последните няколко дни.

Проектът получи името Mansory Coastline. Луксозният SUV на Rolls-Royce в тунинг от Mansory изглежда направо потресаващо и би се харесал основно на много цигански барони или сводници.

Усилията обаче не са никак малко, а промяната е най-вече визуална и засяга основно интериора. Колата получава нов боди комплект, спойлер на покрива и 24-инчови ковани джанти.

Освен това капакът, покриващ моторния отсек и калниците са сменени, а логото на Rolls-Royce е боядисано в синьо. Също така SUV-то е със силно занижено въздушно окачване и опира почти в земята.

Салонът впечатлява със скъпа, но доста кичозна синя кожа и с обилно количество въглеродни вложки. Интересното е още, че е осигурена дори маркова детска седалка в същия стил, която е изцяло дело на Mansory.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 38 гласа.

Свързани новини