Отидете към основна версия

5 275 2

Концепцията Honda Switchblade

Американците от Honda R & D разкриха три концепции на базата на мотоциклета VT 1300, в опит да покажат  какво могат да постигнат хората, които правят къстъм мотоциклети, с последните круизъри на фирмата.

Това е първият път, когато фирмата е направила нещо подобно. В миналото, подобни усилия са довели до производството на машини със забележителен дивашки вид като базирания на Valkyrie – Rune.

Дизайнерът Едуард Биртулеску замисли Switchblade, взимайки модела Sabre от 2010 година.

Круизерът е вдъхновен от състезанията и е присвоил някои ориентирани от Formula1 и MotoGP лепенки. С един поглед, можем да разберем, че Switchblade е напълно отдаден на прецизността и производителността. Изцяло е облечен в карбон, има и три начина за регулиране на спортното окачване и единичен шарнир. Мотоциклетът Switchblade има пропорционално балансирана маса, която да засили суперспорт характера на звяра.

Оборудван е и със състезателни спирачни апарати и ротори. Няма как да не споменем и 18 инчовата задна и 21 инчовата предна гума с карбонови нишки. За някои екстра, за други просто едно устройство на байка, на контролното табло стои и GPS таймер.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини