Отидете към основна версия

6 991 19

Коренна промяна за Jeep Compass

  • jeep compass

На изложението в Детройт американците показаха новото лице на кросоувъра  Jeep Compass. Видно е, че промените по автомобила далеч надхвърлят понятието рестайлинг, въпреки че представения модел е именно такъв. Разликите са доста големи. На втората снимка сме показали предишната версия на Compass.

На пръв поглед човек вижда напълно нов модел. Иначе промяната засяга най-вече предната част на автомобила, която вече е изпълнена в стил Grand Cherokee. Останалите промени са минимални. Още нещо интересно е, че производителят е решил да прекатегоризира модела в по-горна ценова ниша.

Обновеният Compass разполага със значително по-богато базово оборудване. В него влизат климатроник, лети джанти, пълен ел.пакет и система за безключово палене. Тези новости в базовата комплектация обаче се отразяват и на крайната цена. Обновената версия е почти с една трета по-скъпа от предходната.

За любителите на точните суми ще кажем, че цената в САЩ скача от $15 400 на $19 300.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Разконспирираха новия Jeep Compass

    В интернет се появиха шпионски снимки на новата генерация на всъдехода Jeep Compass. На снимките се вижда автомобилът без камуфлаж, а по предварителна ...
    30.11.2010
    7 395
    11