Отидете към основна версия

12 104 30

Осемте най-добри офроуд автомобила за 2020-а (ЧАСТ II)

  • офроуд-
  • всъдеходи-
  • 2020

Тези осем всъдехода са способни да преминат през почти всякакви терени

Продължаваме с класацията на autocar за най-добрите всъдеходи за 2020 година с един фабрично тунингован пикап. Всъщност в класацията има още един пикап, който също е подложен на доработка. Кой е той - вижте по-надолу.

5. Ford Ranger Raptor


Той е малко по-голям от стандартния Ranger, но истинските му достойнства дебнат под обвивката, където са налице изцяло препроектирани оси, модернизирани пружини и специални амортисьори.

6. Land Rover Discovery


Може би се чудите защо петото поколение Land Rover Discovery не седи по-високо в този списък, дори като се има предвид калибъра на автомобилите по-горе. В голямата схема това е ужасно компетентно офроуд возило си има и своите недостатъци по отношение на проходимост, които пък са за сметка на повече комфорт.

7. Suzuki Jimny


Suzuki предлага на пазара Jimny като единствения в света лек всъдеход, което е много вярно. Колата тежи малко над 1100 кг, но използва шаси на рама и всички останали нужни за един истински всъдеход атрибути.

8. Isuzu D-Max AT35


„AT“ означава Arctic Trucks - а доработката се прави от исландски специалисти, които ще модифицират вашия офроудър, за да отиде почти навсякъде по земята, включително и до Северния полюс. Isuzu D-Max вече е сред по-здравите и способни пикапи, а специализираните офроуд гуми на Arctic Trucks, увеличаването на клиренса и подобреното окачване определено разкриват истинския му потенциал.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.

Свързани новини