Отидете към основна версия

1 364 3

BMW започнаха да приемат поръчки за К1600

Баварският гигант BMW Motorrad започна да приема предварителни поръчки за своите нови туристически модели от серията K1600 – K1600GT и K1600GTL.

Мотоциклетите са с изцяло нов шест цилиндров двигател с 160 к.с., и те се оказаха едни от най - мощните туристически мотоциклети, правени някога.

Предварителните поръчки за моделите се приемат до 31 март 2011г.

И двата уникални мотоциклета работят с най - леките и компактни шест цилиндрови двигатели. Те направиха своя дебют на изложението Intermot, което се проведе от 6 до 10 октомври 2010г. в Кьолн.

BMW K1600GT се отличава с активно окачване, което осигурява комфорт при по - дълги преходи. Серийната версия на К1600GT е снабдена с широк набор от компоненти като: адаптивни ксенонови /HID/ светлини, следящи линията на пътя в завой , затоплящи се ръкохватки и седалки, круиз контрол и бордови компютър.

Серийният вариант на K1600GTL притежава същите компоненти, но към него е добавена и аудиосистема.
Сред другите характеристики на мотоциклета може да се отбележат и трите тунинг режима на движение:Дъжд, Магистрала, Динамичен режим, стандартна антиблокираща спирачна система BMW Motorrad Integral ABS, електронна система за регулиране на спирането ESA II, система за тракшън контрол DTC и др. K1600GTL притежава и стандартна аудио система с възможност за свързване с навигатора, както и вграден интерфейс за управление съвместим с iPod, MP3, USB, Bluetooth и сателитно радио за САЩ и Канада.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини