Last news in Fakti

7 Февруари, 2011 14:43 1 358 3

BMW започнаха да приемат поръчки за К1600

Баварският гигант BMW Motorrad започна да приема предварителни поръчки за своите нови туристически модели от серията K1600 – K1600GT и K1600GTL.

Мотоциклетите са с изцяло нов шест цилиндров двигател с 160 к.с., и те се оказаха едни от най - мощните туристически мотоциклети, правени някога.

Предварителните поръчки за моделите се приемат до 31 март 2011г.

И двата уникални мотоциклета работят с най - леките и компактни шест цилиндрови двигатели. Те направиха своя дебют на изложението Intermot, което се проведе от 6 до 10 октомври 2010г. в Кьолн.

BMW K1600GT се отличава с активно окачване, което осигурява комфорт при по - дълги преходи. Серийната версия на К1600GT е снабдена с широк набор от компоненти като: адаптивни ксенонови /HID/ светлини, следящи линията на пътя в завой , затоплящи се ръкохватки и седалки, круиз контрол и бордови компютър.

Серийният вариант на K1600GTL притежава същите компоненти, но към него е добавена и аудиосистема.
Сред другите характеристики на мотоциклета може да се отбележат и трите тунинг режима на движение:Дъжд, Магистрала, Динамичен режим, стандартна антиблокираща спирачна система BMW Motorrad Integral ABS, електронна система за регулиране на спирането ESA II, система за тракшън контрол DTC и др. K1600GTL притежава и стандартна аудио система с възможност за свързване с навигатора, както и вграден интерфейс за управление съвместим с iPod, MP3, USB, Bluetooth и сателитно радио за САЩ и Канада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 noko

    0 16 Отговор
    nai-mnogo edin dva motora da napraqt i tova 6te e ,ako napraqt po ve4e se 64upqt

    Коментиран от #3

  • 2 xe xe xe xe

    20 0 Отговор
    Stra6en TAPAK!:)
  • 3 Виктор

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "noko":

    Ха noko, твоята кола сигурно няма и половината екстри на този мотор.
    А и просто ме впечатли как написа 64upqt-шчупят???
    Не стига, че пишеш на латиница, пък и невероятно неграмотно и несвързано ( не претендирам, че аз пиша напълно правилно, но твоят пост е трагедия)