Отидете към основна версия

14 795 65

Обгази електромобил! Ново забавление за почитателите на дизелови коли (ВИДЕО)

  • електромобили-
  • дизелови автомобили

Същността на развлечението е да изпреварите електромобил, да настъпите газта до край и да обвиете електрическата кола с облак сажди от изпускателната тръба. Тази нова мода се практикува най-вече от собствениците на големи пикапи с турбо дизелови двигатели, които не само, че са безразлични към електрическите автомобили на Tesla, но и ги ненавиждат.

Те смятат, че да ги издухат и покрият със сажди от изпускателната тръба е достоен акт на отношението им към електромобилите. Не е тайна, че в САЩ обичат големи коли с мощни мотори. Може би именно заради това се заражда тази нова мода на подобно отхвърляне на електрически превозни средства. Във видеото, което ви показваме са събрани няколко епизода на пътна агресия срещу автомобили на Tesla, заснети на TeslaCam - камери на електрически автомобили.

Гъстият черен дим от дизеловите пикапи е умишлен. В повечето държави настройването на дизелов двигател, в резултат на което той започва да пуши, е незаконно. В САЩ обаче това явление е все по-често, като по време на него количеството дизелово гориво, консумирано от двигателя, се увеличава, за да увеличи не толкова мощността, колкото да създаде "димна завеса". 

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 38 гласа.

Свързани новини