Отидете към основна версия

7 Юли, 2020 13:39, обновена 7 Юли, 2020 13:39 19 051 27

Ето го новия Haval H6, който можеше да се произвежда и у нас

  • great wall-
  • haval-
  • h6

Да, ама не, както навремето каза един известен български журналист. Фабриката на Great Wall край Ловеч отдавна вече не прави коли, а ние продължаваме да си мечтаем за собствено производство. Но да се върнем на темата. За разлика от България, марката Haval се развива доста добре, както в Китай, така и на много пазари извън него.

Сега от бранда, който е подразделение на Great Wall, показаха първите снимки на третата генерация на Haval H6. Официалният дебют на иновацията все още не се е състоял, но китайският производител е публикува първи изображения и разказа за някои от основните  характеристики на бъдещия кросоувър.

Преди три години дебютира второто поколение Haval H6, а сега на ход е и третото. От свнимките, които компанията публикува официално се вижда, че новият Haval H6 ще бъде направен в традиционния вече стил на марката. Разработчиците обаче са изоставили падащата линия на покрива, което ще даде повече място в задната част на салона. Освен това кросоувърът отново има цели странични стъкла зад задните врати.

Новото трето поколение Haval H6 ще увеличи размерите си в сравнение с предшественика си. Дължината на автомобила ще се увеличи с 53 мм до 4 653 мм, широчината - с 26 мм до 1 886 мм, а височината - с 10 мм до 1730 мм. Размерът на междуосието ще е по-голям с 58 мм и ще достига 2 738 мм. С други думи, актуализираният H6 ще се превърне в пряк конкурент на модели, като Toyota RAV4, Honda CR-V и Mitsubishi Outlander.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 21 гласа.

Свързани новини