Отидете към основна версия

9 108 8

Британска компания дава заплата от £30 хил. за търсачи на суперколи от ОАЕ

  • hushhush-
  • работа-
  • обява-
  • суперкола-
  • оае

Базираният в Лондон онлайн магазин за елитни стоки HushHush наема търсачи на изоставени и конфискувани суперавтомобили в Обединените арабски емирства.  За длъжността не се изисква предишен опит - кандидатите трябва само да са навършили 21 години, да имат валидна шофьорска книжка и да владеят свободно английски език.

Одобрените за "скаути" ще бъдат настанявани в един от шикозните хотели в Дубай, като всичките им разходи ще бъдат покрити от работодателя. Годишната работна заплата е £30 000 (€33 164) плюс комисионна за всяка сделка. Има и здравна застраховка.

Работата изисква добри познания за суперавтомобилите и приблизителната им стойност, както и умения да се пазари. Търсачите ще трябва не просто да намират ценни коли, а и да издирват собствениците или компаниите, които са ги получили след конфискация заради неплатени дългове, и да ги убеждават да ги продадат. След това ще трябва да организират и транспорт за доставка в складовете на HushHush.

В Обединените арабски емирства има множество паркинги, където попадат автомобилите на фалирали бизнесмени, бегълци от страната или просто след катастрофа. За местите жители често е по-изгодно да си купят нова суперкола, отколкото да ремонтират старата.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.

Свързани новини