Отидете към основна версия

11 506 23

BMW пуска нов флагман - X8

  • bmw-
  • x8-
  • бмв

Появиха се снимки от тестове на камуфлажен прототип, за който се твърди, че е на новия кросоувър BMW X8. Иновацията ще се превърне в новия флагман на баварския автомобилен производител. X8 ще се продава от края на 2021 г. като автомобил от 2022 моделна година.

Тази свежа партида шпионски снимки ни предлага още по-добър поглед към предстоящото BMW X8, предназначено да бъде най-добрият луксозен кросоувър на германската марка. Въпреки че има някои дизайнерски прилики с настоящия X7, има някои забележителни разлики.

Камуфлажът затруднява по-внимателното разглеждане на екстериора на новия продукт, но въпреки това можете да забележите, че предната част на X8 изглежда по-плоска от тази на X7. На пръв поглед фаровете са по-ниски. Капакът има заоблени форми на местата, където се свързва останалата част на каросерията.

Предната броня обаче е твърде прикрита от маскировката, за да добиете точна представа за нейния стил. В сравнение с X7, покривът на новия X8 отзад се извива малко повече и задните калници са по-заоблени. Задната част на прототипа е в камуфлажно фолио и дори има фалшиви панели над задните светлини - те са необходими именно за прикриване на реалната им форма.

Хибридният тестов автомобил най-малко дава намек за типа двигател, който ще използва тази кола. Има предположения, че това е същият двигател, който има седанът 745e - редови шестцилиндров двигател и електрически мотор. Общата мощност е 394 конски сили.

Смята се, че с времето ще бъде представен и по-високоефективният X8 M. Неговият 4.4-литров битурбо V8 ще работи и съвместно с електромотор и ще може да генерира мощност от 750 к.с. Известно е още, че X8 ще се предлага с две конфигурации на каросерията - версия с пет места и такава с четири места.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.

Свързани новини