Отидете към основна версия

6 795 3

Първи изображения на новия Kia Sportage

  • kia-
  • sportage

Иновацията е с революционен дизайн и ще бъде пусната след новия Hyundai Tucson

От доста време не тайна, че Kia разработва следващото поколение Sportage. Успяхме да видим иновацията за първи път през август тази година, но оттогава южнокорейският производител извършва доста потайна работа в областта на научните изследвания и разработки.

Месец след шпионските снимки, на които автомобилът бе покрит с камуфлаж, получихме потвърждение, че готовият за производство автомобил ще дебютира през април следващата година.

Събирайки всички малки парченца от пъзела и вдъхновен от новия Hyundai Tucson, дизайнерът AtchaCars направи доста правдоподобна илюстрация на това как може да изглежда новият Sportage.

Очаква се Sportage да бъде много подобен на Tucson в профил. Линиите на каросерията и новите елементи обаче ще бъдат по-гладки и опростени. Подобно на Tucson, новият Sportage ще има наклонена задна секция на покрива, твърди дизайнерът.

По отношение на размерите, южнокорейското SUV трябва да е малко по-дълъго от предишния модел, за да осигури повече пространство в салона. Едно е сигурно: страничните огледала ще бъдат разположени малко по-ниско на вратите, а не в основата на A-колоната.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.

Свързани новини