Отидете към основна версия

11 458 21

Това ще бъде новата Kia Sportage (вероятно)

  • kia-
  • sportage-
  • рендер

Новата дизайнерска философия на Kia вече е представена в моделите Seltos, Telluride, K5 и в новото Sorento. Сега, независими дизайнери от Hitekro разкриха как може да изглежда следващото поколение Sportage.

Ако кросоувърът в крайна сметка изглежда приблизително така, то определено няма да се загуби сред конкурентите. При шпионски снимки на новия Sportage, направени по време на тестването на автомобила по обществените пътища, се забелязва, че дизайнът му отпред се е променил драстично.

По-специално, фаровете на автомобила нямат нищо общо с фаровете на сегашното поколение. Трудно е да се види какво точно се крие под камуфлажа, но може да се предположи, че кросоувърът ще получи голяма решетка в стил "тигров нос".

Отстрани на решетката има големи фарове и дневни LED светлини, които са оформени като оптиката на седана K5. Също така дизайнерите добавят черни детайли към колата. Това са покривът, джантите и радиаторната решетка.

Ще изглежда ли новият Sportage по този начин? Все още е трудно да се каже, но колата определено ще е по-модерна и по-екстравагантна. Това изобразяване на Sportage от Hitekro, което ви показваме, няма нищо общо с Kia и не е одобрено от компанията.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.

Свързани новини