Отидете към основна версия

12 073 21

Новата услуга на mobile.bg се казва "ПИТАМ"

  • услуга-
  • въпроси-
  • отговори-
  • питам

Опитвайки се да сме максимално полезни на нашите потребители, създадохме нова секция в сайта mobile.bg. Тя е наречена илюстративно "ПИТАМ", а целта й е всеки да може да зададе въпрос, на който ние и останалите потребители на сайта да могат да му отговорят.

Стане ли дума за автомобили, всеки от нас непрекъснато се сблъсква с въпроси от различно естество, на които търси отговор. Секцията "ПИТАМ" е разделена на основни подкатегории: Авто услуги, Административни, Гуми и Джанти, Диагностика, Застраховки, Коя кола да избера?, Мотори, Резервни части, Технически въпроси, Тунинг и Други.

Там можете да зададете въпрос, да получите нужния ви отговор и да го отбележите като "най-добър". По този начин и други хора ще могат да се възползват от него в бъдеще. Държим да подчертаем, че това не е форум. Тук се насърчават професионално обосновани и компетентни отговори, които да са в полза на потребителите.

Наблюденията ни сочат, че сайтът mobile.bg се посещава от голям процент технически грамотни и компетентни в сфeрата на автомобилите хора, които лесно могат да дадат мнение по специализирани въпроси. В секцията може да отговаряте като "гост" или да се регистрирате.

Ако направите последното, можете да задавате въпроси, а когато отговаряте, трупате точки. Най-добрите отговори и потребителите с най-висок ранг ще могат да разменят точките си срещу безплатни кодове за сайта, като се предвиждат и други поощрителни награди.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини